Direktefly fra Bodø til Istanbul: Opplev noe av det råeste i fotballeuropa

Da det ble klart at Bodø/Glimt skulle møte Besiktas var det nok mange som tenkte at dette var noe av det råeste vi kunne trekt i gruppespillet i Conference League. Her må man via Oslo, og reisetiden er lang. Reiser du med Koment får du alt inkludert, og du reiser direkte fra Bodø.


Det er en novemberkveld i Istanbul. Flomlysene skinner ut over det grønne våte gresset på Vodafone Park som rommer 42.000 tilskuere. Lyden er til å ta og føle på. Bodø/Glimt skal ut i denne gryta. Det er fiendtlig, det er pyro, det er fullstendig kaos. Dette blir helt vanvittig. Dette er kampen alle burde få med seg.

Med Koment kan du oppleve denne turen i trygge rammer med følgende inkludert:

  • Direktefly begge veier
  • Buss til/fra hotellet til/fra flyplass
  • Buss til/fra stadion på kampdag
  • 5-stjerners hotell m/ frokost
  • Mulighet for bankett m/ festmiddag (kan bestilles)
  • Kampbillett*


* Billetter til kampene er først tilgjengelig for oss etter ordinært billettslipp. Det er 2100 billetter som kan kjøpes av norske supportere, og KOMENT kjøper sine billetter av denne potten. Vi ser på det som helt uproblematisk å få tak i nok billetter til våre reisene på denne turen.

Koment har god erfaring fra andre europakamp-turer, til blant annet Roma og Glasgow. Therese Strand i Koment tror dette blir den kuleste turen av alle:

–⁠ Vi har vært på noen turer nå. Men når det kommer til stemning på stadion så tror jeg vi når nye høyder i Istanbul. Supporterne til Besiktas er beryktet for sin stemning. Dette kan fort bli en absolutt høydare.

Det er lang reisevei til Istanbul om man skulle velge å booke selv. Med mellomlanding i Oslo må man beregne rundt 10 timer med reising dersom man booker på egenhånd. Istanbul er en gigantisk by med godt over 15 millioner innbyggere, så det er jo et hav av muligheter når det kommer til boplass og severdigheter.

Med Koment på laget slipper du å tenke på alt dette. De har dyktige reiseledere som tar deg gjennom turen på profesjonelt vis. Therese sier videre at de skal sørge for at de som reiser med dem skal få en knirkefri opplevelse, med trygge rammer.

–⁠ Vi setter opp busser både til hotell og til stadion. Du trenger egentlig ikke tenke på noe. For oss er det viktig at våre reisende føler seg trygge og ivaretatt. Vi er der hele veien.

Nå har koment åpnet salget for denne unike turen:

  • Avreise Bodø -> Istanbul onsdag 08. november
  • Avreise Istanbul -> Bodø fredag 10. november

Turen koster kr 14.750,- pr. person i dobbeltrom.

Du kan melde deg på her

Koment har begrenset med plass på denne turen, så her er det lurt å være tidlig ute:

– I og med at det er lang reiserute om man booker selv, tror jeg denne turen ligger an til å bli populær, så her er det bare å melde seg på så fort som mulig. Vi gleder oss til en fantastisk fotballtur med så gode rammer som det er mulig å få. HEIA GLIMT!