Denne gjengen har til sammen over 50 års erfaring fra bransjen og er særs opptatt av kvalitet. Fra venstre Marit Søderblom, Gisle Kallestad, Herman Fagernes, Tina Jakobsen og Thomas Nygaard.

EiendomsMegler1 er særs opptatt av faglig kvalitet.

Som eneste meglerkjede filmer de gjennom den annonserte boligen, slik at interessenter kan gjøre seg kjent der uten å måtte dra på visning

Bli med inn til EiendomsMegler1: 


– Jeg elsker jobben min!

Gjengen hos EiendomsMegler1 har til sammen over 50 års erfaring fra bransjen. Men hvem er de egentlig? Vi har tatt en prat med de som jobber her. Bli med inn på kontoret for å bli bedre kjent med dem og høre hva de tilbyr. 
Et smilende velkommen fra Marit er det første som møter deg innenfor dørene hos EiendomsMegler1 i Mo i Rana. Marit Søderblom jobber som saksbehandler. Hun er det ferskeste tilskuddet på meglerkontoret, og kom hit etter å ha lagt bak seg ti år i tingretten.

Ryddige Marit 

Marit Søderblom hilser deg velkommen med et smil når du entrer lokalene til EiendomsMegler1. 
 
– Min jobb er å tilrettelegge for meglerne, og bidra til ryddighet fra A til Å på hvert enkelte salgsoppdrag, forteller Marit.
 – Hun er utvilsomt en uvurderlig støttespiller, skyter Thomas inn. Han er avdelingsleder ved kontoret, hvor han først ble ansatt i 2013. Ytterværingen har siden 2004 bodd på Hauknes, hvor hele familien på fem trives veldig godt.
 
Herman den yngste


 Herman Fagernes er det yngste bladet i teamet. Her også sitter smilet løst.
 
– De manglet en skikkelig Grubenværing her, så da måtte de bare ansette meg, kommer det raskt fra Herman. Han ble først ansatt tidlig i 2021 som trainee. Etter å ha fullført bachelorgraden som eiendomsmegler startet han som eiendomsmeglerfullmektig i august. 
– Jeg elsker jobben min, og setter stor pris på å få bruke kompetansen min for å skape trygge og gode boligsalg!

 


 Herman Fagernes (t.v.) i ivrig diskusjon med avdelingsleder Thomas Nygaard. 

 


Nybyggavdelingen 

 
Gisle Kallestad og Tina Jakobsen utgjør kontorets nybyggavdeling hos EiendomsMegler1.

 

De rutinerte meglerne har gjennom mange år formidlet flere hundre prosjekterte boliger. Fortsatt har de mange spennende leilighetsprosjekter på gang.
– Vi selger likevel primært brukte boliger, skyter Gisle inn.
– Vi er fem ulike personligheter som utfyller hverandre godt, forteller Thomas. Humøret og humoren er en tydelig fellesfaktor.
– Det er viktig for oss å ha det gøy på jobb, og møte alle med et smil. Her er vi ikke selvhøytidelige, kommer det fra Tina. 


Hva skiller EiendomsMegler1 fra andre?
 
– Vi er lokaleid. Våre eiere er Sparebank1 Helgeland og Sparebank1 Nord-Norge, starter Thomas med.
– Videre vil jeg trekke fram videovisning, som vi opplever er et meget godt verktøy. Som eneste meglerkjede filmer vi gjennom hele den annonserte boligen, slik at interessenter kan gjøre seg kjent der uten å måtte dra på visning. I ei tid hvor flere og flere flytter langveis fra for å bosette seg i Rana, har dette ved flere anledninger kommet godt med, sier Thomas.
 
EiendomsMegler1 er særs opptatt av faglig kvalitet. Før boliger annonseres for salg, sendes salgsoppgavene til kontroll hos eksterne advokater.
– Dette gjøres for å sikre at selgers opplysningsplikt og vår undersøkelsesplikt overholdes, samt at interessenter får korrekt informasjon, forteller Gisle.
 
– En annen fordel vi har er Effekt – et veldig godt verktøy for markedsføring, skyter Marit inn.
 
Med Effekt nås flere, men viktigst av alt, de riktige interessentene for den enkelte bolig vi selger. Effekt er et unikt samarbeid med finn.no. Ved hjelp av deres algoritmer er vi sikre på å nå de som allerede har sett på lignende boliger.
 
– Sist – men ikke minst – må vi få med at vi er flinke folk som jobber her på EiendomsMegler1, kommer det fra Herman.
 
– Jo, vi må tørre å stå for det, nikker smilende kolleger.

Denne gjengen har til sammen over 50 års erfaring fra bransjen og er særs opptatt av kvalitet.

Fra venstre Marit Søderblom, Gisle Kallestad, Herman Fagernes, Tina Jakobsen og Thomas Nygaard.