TEAM-ARBIED: Her er håndverkerne Stian Ånes og Trond Myrvang i full gang med å planlegge neste prosjekt, med uvurderlig bistand fra interiørkonsulent Monica Halsøy.

Fikser alt fra A til Å

Skrevet for Happy Homes Beleggsentret
19.02.2019 17:07 - OPPDATERT 19.02.2019 17:12

Bekymret over hvordan du skal fikse oppussingen? Ingen fare, Happy Homes Beleggsenteret ordner alt.

– Oppussing skal jo være en lystbetont aktivitet, ikke noe som gir deg magesår. Derfor har vi rigget oss slik at du får absolutt all den hjelpen du trenger, uansett om det er lite eller mye, sier daglig leder i Happy Homes Beleggsenteret, Tommy Fredriksen.

Saken fortsetter under bildet.

KLARE AMBISJONER: – Vi skal yte optimal service og kompetanse i alle ledd sier daglig leder i Happy Homes Beleggsenteret, Tommy aFredriksen.

SKAPER VAKRE HJEM

Som medlem i Skandinavias største fargehandelkjede innenfor farge og interiør – Happy Homes – har Fredriksen og hans medarbeidere én klar visjon:

 – Vi vil skape vakre hjem. Hvilket jo kan være en kilde til bekymring for de som synes dette blir en jungel av både muligheter og forskrifter. Det er her Happy Homes Beleggsenteret kommer inn som en reddende engel.

Saken foretsetter under bildet.

UNGT TALENT: Lærling Julie Sundgård i full gang med å sparkle et bad. Neste år er hun klar for å ta svennebrevet.

ALLE GODE TING ER TRE

For det første er butikken en ekte faghandel med spiss- kompetanse på overflatebehandling, noe som betyr at du finner et bredt utvalg av alt det du trenger. For det andre er den befolket med eksperter på alle felt, slik at du er garantert de riktige rådene. Og – for det tredje – de har håndverkere som kan gjøre jobben for deg

■Malings- og tapetseringsarbeid
■Flislegging
■Gulvlegging i tørre og våte rom
■Snekker- og innredningsarbeid
■Gulvavretting med mer
■Konsulenthjelp med egen interiørkonsulent

HAR STYRKET POSISJONEN

I en forretningsverden hvor det blir stadig tøffere å over- leve som en fargehandel av godt, gammelt merke, har Beleggsenteret klart å beholde og styrke sin posisjon.

Saken fortsetter under bildet.

   SOLID KOMPETANSE: Trond Myrvang justerer en dør. Fagfolkene hos Happy Homes Beleggsenteret sitter med en unik kompetanse som kommer kundene til gode.

 – Fra dag én var ambisjonen helt klar: – Vi skal yte optimal service og kompetanse i alle ledd sier Fredriksen.

Noe som også har ført til at de hele tiden har hatt fokus på kvalitet, ikke kvantitet. De har holdt seg unna de virkelig store prosjektene med tilsvarende risiko og er fornøyd med å opprettholde en trygg arbeidsplass for de 16 som jobber i bedriften.

Men det aller viktigste er stoltheten over at de er med på å opprettholde en kompromissløs yrkesfaglig standard.

 – Det er tross alt det kundene betaler oss for.