Daglig leder Arne Thoresen forteller at maskinparken deres består av rundt 12 kjøretøy, og Helgelands største kranbil.

For Ice Drift er det ingen løft eller oppdrag som er for store eller for små

Vi setter stor pris på tillitten vi får når vi blir valgt som leverandør av tjenester i store og viktige prosjekter.


Stiller opp 365 dager i året
For Ice Drift er det ingen løft eller oppdrag som er for store eller for små. Bedriften er allsidig med tjenester innenfor kranløft, transport, lasting, lossing og gravertjenester. 
 
Ice Drift har en maskinpark bestående av blant annet Helgelands største kranbil, samt en beltekran som kan komprimeres og kjøres inn i alt fra små lokaler til utfordrende terreng. De tar oppdrag på strak arm. Det spiller ingen rolle om det trengs bistand i Rana, på Helgeland eller i Norge, Ice Drift stiller opp.
 
-Vi jobber egentlig sammen med de aller fleste bransjer. To ganger i uken transporterer vi for eksempel fisk på Helgeland. Inne i Mo Industripark bistår vi nesten kontinuerlig ulike industribedrifter med løft, montasje og transport, forteller daglig leder Arne Thoresen.

Daglig leder Arne Thoresen forteller at maskinparken deres består av rundt 12 kjøretøy, og Helgelands største kranbil.
 
Full fres 
Da Ice Drift startet opp var det i all hovedsak brøyting som stod på agendaen. I dag utgjør det kun en liten andel av det arbeidet de utfører. I oppstartsfasen var han alene, men det ballet fort på seg. I dag er de rundt 15 mennesker som jobber i Ice Drift, og som stiller opp når kundene ringer. Ifølge Frode Meisfjord i Glør møter Ice Drift alltid opp med et smil!
 
-Ice Drift har levert tjenester hos oss i rundt 4 år, og vi bruker dem fordi de har oppdatert og variert utstyr som vi har behov for. I tillegg er det en fremtidsrettet bedrift, som investerer og er med på det grønne skiftet, noe vi selv også er opptatt av. De leverer alt av transport og kraning som vi selv ikke har kapasitet til å håndtere. De ansatte er samarbeidsvillige og kompetente mennesker, og de har alltid en løsning på lur, forteller han.


 Ice Drift tar mange oppdrag i Mo Industripark, og har mange fornøyde kunder. 
Alltid beredt.


De ser frem til å være en del av de fremtidige industrietableringene, og ikke minst alle boligprosjektene som kommer i kjølvann av det. 
 
-Vi setter stor pris på tillitten vi får når vi blir valgt som leverandør av tjenester i store og viktige prosjekter. For oss er alle prosjekter viktige, uansett størrelse. Vi gir samme kvalitet, innsats og effektivitet i alle prosjekter vi tar på oss. Tilgjengelighet og fleksibilitet er kanskje de to viktigste faktorene i arbeidet vårt, og også det kundene setter mest pris på. For noen av våre kunder er det avgjørende at vi kan stille opp på en lørdag eller klokken 0600 om morgenen, og for oss er det helt naturlig, sier Arne. 
 
Fornøyde kunder
Ice Drift har bidratt på flere viktige og spennende prosjekter de siste årene. Helt siden 2012 har de bidratt med tjenester for Veidekke Industri. De har blant annet drevet med brøyting på deler av E6 og E 12, kraning på Øyfjellet og legging av armering i asfalt. Daglig leder Arne Thoresen forteller videre at de også har bistått Veidekke på et prosjekt hos Nasjonalbiblioteket. Kontrakten er på fire år, og det er sprengt ut store haller i Mo-fjellet slik at de får større kapasitet for lagring av dokumenter, bøker, tidsskrifter osv. Gjennom prosjektperioden har de også hatt som oppdrag å sette inn 85 000 kasser som skal lagres i fjellet. En tredjedel av kassene er allerede levert, men det er fortsatt en jobb som gjenstår. 
 
-Vi har samarbeidet med Ice Drift i mange år nå, og de har levert gode tjenester innenfor kranbil, transport og brøyting for oss. Vi valgte dem fordi vi hadde fått anbefalinger fra andre som hadde brukt dem, og i tillegg hadde de konkurransedyktige priser. Ice Drift er fleksible, løsningsorienterte og aldri mer enn en telefon unna. Nesten uansett hva vi har trengt bistand til har Ice Drift stilt opp og hjulpet oss med å finne en løsning. De ansatte har alltid godt humør, og de er redelige. Det danner et bra grunnlag for et godt samarbeid over tid, forteller Henrik Taule fra Veidekke.