KLARE FOR NYE OPPLEVELSER: – Med en bobil eller campingvogn står du veldig fritt til hvor du vil at ferien eller helgeturen skal ta veien, samtidig som du er herre i eget hus, sier daglig leder Willy Vikedal og styreleder Tor Vidar Skar i Rana Caravansenter.

Frihet på fire hjul

Skrevet for Rana Caravansenter
13.02.2019 10:00 - OPPDATERT 14.02.2019 10:32

Camping har blitt en helårs- aktivitet og på Rana Caravansenter står de klare til å bistå deg med alt.

Det har vært en voldsom utvikling i produktene, både innen campingvogner og bobiler, sier daglig leder Willy Vikedal.

RENDYRKET KONSEPT

Selskapet, som ble stiftet i 2006, har tidligere for- handlet mange typer utstyr. Men for tre år siden la de om driften og i dag har de rendyrket salg av nye og brukte vogner og biler. Og, ikke minst, en solid vekt på ettermarkedet.

For å sikre deg lojale kunder er du nødt til å ha en tett oppfølging når det gjelder service, reparas- joner, deler, ekstrautstyr og forbruksmateriell, sier Vikedal.

Saken fortsetter under bildet.

 BREDT UTVALG:  med et varelager til en verdi av 20 millioner kroner har du som kunde et bredt grunnlag for å kunne treffet det rette valget.

FRIHET OG FLEKSIBILITET

Hver år går det ut rundt 70 enheter fra butikken, halvparten nytt og halvparten brukt. Det er også en jevn fordeling mellom vogner og biler. Men hva er så fordelen med en campingvogn eller bobil?

– Friheten og fleksibiliteten, sier styreleder Tor Vidar Skar.

For med en rullende hytte får du i pose og sekk: Du kan dra dit du vil samtidig som du er herre i eget hus. På bilsiden kan du velge mellom modeller fra 700.000 kroner til 2,2 millioner kroner. Den meste solgte modellen ligger på rundt 900.000 kroner. På vognsiden kjøper de fleste modeller i prisklassen 300.000 kroner til 500.000 kroner.

Saken fortsetter under bildet.

MOBILT HJEM: – En bobil gir deg komplett frihet med tanke på hvor og når du vil stoppe og hvor du vil overnatte, sier styreleder Tor Vidar Skar og daglig leder Willy Vikedal i Rana Caravansenter.

 STARTER MED BRUKT

– Så ser vi at førstegangskjøpere gjerne starter med en brukt versjon, hvor inngangsprisen er lavere, sier Vikedal.

Når det gjelder bobiler kan du gjøre gode kjøp selv på en ti år gammel modell, da de gjerne ikke har gått mer enn 50.000 km.

Rana Caravansenter har seks årsverk, med blant annet to mann på verksted som tar seg av alt på vogner, og bo-enheten på bilene.

Selve det motortekniske over- later de til sine gode samarbeidspartnere hos Helgeland Bilservice på Ytteren.

OMFATTENDE UTVALG

Kjøp av vogn og bobil er for de fleste en seriøs investering og da forventer også kundene at de fysisk kan få sjekke ut de ulike modellene. Derfor har også Rana Caravansenter et omfattende lager, som per i dag er verdt 20 millioner kroner.

– Men det viktigste for våre kunder er service og at vi alltid stiller opp når det er noe de lurer på. Vi selger ikke bare vogner og biler, vi selger også den perfekte frihetsfølelsen, sier Willy Vikedal og Tor Vidar Skar.