Hus og hytte: Bjarne Nyrud og Hege Olsen merker at det er stor etterspørsel etter både løsningene fra Nordbohus og Ranahytta. – Vi merker at dette er en region preget av optimisme og entusiasme, sier de to.

Helt i Norges-toppen

Skrevet for Bernhard Olsen AS
26.01.2019 18:12

I konkurranse med nærmere 50 andre forhandlere er Bernhard Olsen AS, per i dag, på andreplass over de som har solgt flest Nordbohusenheter i hele Norge.

 – Et bevis på at det faktisk er en stor fordel å ha adresse i Rana, sier salgs- og markedsansvarlig for Nordbohus i Bernhard Olsen AS, Bjarne Nyrud.

HELGELAND SOM ARENA

Hittil i år har de solgt 48 enheter og har 49 som er igangsatt. Prosjektene er en blanding mellom bygging i egen regi og samarbeid med andre aktører. Og de har hele Helgeland som arena, hvilket er en styrke med tanke på at de dermed får flere bein å stå på. Med en region i klar vekst har det blitt åpnet for prosjekter på flere steder. Vi kan nevne noen eksempel på hva vi har bygd og er under bygging på Helgeland:

  • 18 boenheter på Herøy i løpet av to år
  • 45 boenheter i Brønnøysund
  • 20 boenheter på Båsmoen
  • 20 boenheter på Skonseng
  • 6 boenheter på Lovund
  • 6 boenheter på Tomma.
  • 8 boenheter på Kvarøya og flere lokale prosjekt.

Så godt som samtlige boliger er organisert som borettslag og Bernhard Olsen har også et meget tett samarbeid med MOBO Helgeland.

Saken fortsetter under bildet.

NYTT PROSJEKT: På Båsmoen har Bernhard Olsen AS ansvaret for 20 nye boenheter, som har vist seg å være svært populære.

POPULÆRE HYTTER

Så er det også slik at Bernhard Olsen er tungt inne i fritidsmarkedet med Ranahytta, med absolutt hele Norge som marked. Hver år selges det rund 120 bo- enheter i dette segmentet.

– Her ser vi at det er stor forskjell i hvor stor grad folk ønsker å gjøre mye selv, eller om de vil ha nøkkel- ferdige hytter, sier salgs- og markedsansvarlig Hege Olsen.

SKREDDERSYDDE ELEMENTER

Nord-Norge er den landsdelen hvor det fortsatt er flest kunder som gjerne gjør mye av jobben selv. Her har Ranahytta fokus på små moduler spesielt godt egnet når hytta skal opp langt fra allfarvei. Og den kan settes opp uten kran, noe som i mange tilfeller er helt avgjørende for å få det hele gjennomført.

TILLIT OG KOMPETANSE

– Mye av nøkkelen til suksess er et vi har et godt navn i markedet og nyter en stor grad av tillit som en lokalt forankret bedrift med stor fagkompetanse innen alle fagdisipliner, sier Nyrud og Olsen.