–⁠ Her vil kundene våre få mange knalltilbud

Torsdag, fredag og lørdag braker Power Mo i Rana løs med Norges billigste outlet-priser. Over 200 varer til rundt 800 000kr skal ut, så her vil det være første mann til mølla.


Power kan allerede smykke seg med tittelen som en av markedets rimeligste aktører i markedet, og denne helgen vil du kunne kapre mange gode tilbud på allerede nedsatte outlet-varer. Det blir nemlig 20% avslag på disse varene, noe som betyr at den lokale Powerbutikken i Mo i Rana kan ta pallplassen som Norges billigste outlet-butikk.

-Fra torsdag til lørdag blir det skikkelig prisfest hos oss. Her vil det være mulig å stikke av med en sterkt rabattert Apple Watch, noe som er av de sjeldnere tilfellene, og i tillegg har vi blant annet forårets Samsung toppmodell lydplanke som er nedsatt fra kr 14999 til kr 6393. Det blir også mulighet for å få med seg en Miele tørketrommel kr 8929 billigere enn tidligere, forteller den positive Varehussjefen Bjørn Bjorsha Dahl.

Ikke gå glipp av dette

Dahl oppfordrer kundene til å være tidlig ute for å finne de beste tilbudene. Han tror at kundene setter pris på slike initiativ, spesielt med tanke på den situasjonen samfunnet er inne i nå.

-Vi ønsker å gi tilbake til våre trofaste kunder. Prisene på varer og tjenester har økt i et rask tempo, og det merkes på manges økonomi. Kanskje tørketrommelen nettopp har røket eller datamusen til minstemann. Da vil det lønne seg å ta turen innom Power Mo i Rana fra torsdag, forteller Dahl.

En sterk bidragsyter

Power Mo i Rana er opptatt av å gi tilbake til lokalsamfunnet, og er stolt av sin lokale forankring. Et viktig fokusområde er barn og unge, og de har blant annet vært samarbeidspartner for arrangementet RanaLan. I tillegg er de opptatte av å rekruttere unge inn i arbeidslivet gjennom sitt sommerjobb-prosjekt.

-Vi har akkurat ansatt fire nye sommervikarer under 18 år, og vi fikk inn veldig mange dyktige og engasjerte kandidater. Sommerjobb kan for mange være den første opplevelsen av arbeidslivet, og dette ansvaret tar vi på alvor, påpeker han.

Gode samarbeid gir bedre kundeopplevelse

Til helgen blir det alle mann på dekk da det forventes at det kommer til å bli et heftig trykk i butikken. Kjøleskapet blir fylt opp med forfriskninger og det blir kaffe til de som ønsker det.

-Vi er opptatt av å skape litt liv på denne siden av byen også. Samarbeidet mellom butikkene her på Byporten er veldig bra, og vi sammen jobber vi for å tilby en helhetlig opplevelse for våre kunder. Vi gleder oss til det braker løs på torsdag, og ønsker alle velkommen innom butikken, sier en engasjert Dahl.

Kommer kundene til gode

Alle tilbudene som blir lansert på torsdag kommer kun til å gjelde fysisk i butikk. Dahl forteller at det kommer kundene til gode at de velger å selge unna over 200 varer til reduserte outlet-priser.

-Her vil kundene våre erfare å få mange knalltilbud. I tillegg vil dette gi oss bedre plass til å ta inn enda flere produkter og varer. Planen fremover er å teste ut nye varelinjer. Vi er en proaktiv bedrift som skal dekke kundenes behov, og da må vi tørre å tenke litt utenfor boksen, avslutter Bjørn Bjorsha Dahl med et smil.