PERSONLIG VERTSKAP: Ekteparet Christine Løksti og Henry Hansen er stolte over å kunne åpne dørene på et renovert Rognan Hotell. – Dette skal bli ditt foretrukne stoppested når du kommer til Salten og regionens beste møte-hotell, sier de to.

Hotell i særklasse

Skrevet for rognan hotell
10.02.2021 19:16

Under to timer med bil eller tog fra Mo finner du nå et moderne hotell med en unik stemning og høy kvalitet.

Det er kombinasjonen av lun storbyfølelse, kortreist gourmetmat, personlig vertskap og topp moderne møterom som skal sørge for at Rognan Hotell blir din naturlige møteplass.

– Dette er bare begynnelsen.

Nylig kunne ekteparet Christine Løksti og Henry Hansen åpne dørene til en ny og moderne versjon av det kjente hotellet på Rognan. Og responsen har vært overveldende. Folk har strømmet til fra fjern og nær.

Saken fortsetter under bildet.

MAGISK UTSIKT: Fjord og himmel bli en naturlig del av interiøret på Rognan Hotell, hvor du som gjest eller konferansedeltaker kan finne både og og inspirasjon.

Et helt nytt interiør, et åpent kjøkken og en fristende meny har i løpet av få dager gjort at hotellet har blitt til en favoritt. Men dette er bare starten på prosjektet.

DIN NATURLIG MØTEPLASS

– Målet vårt er at dette skal bli det foretrukne møte-hotellet i regionen. Her ligger alt til rette for at bedrifter og organisasjoner kan få et optimalt utbytte av en kortere eller lengre samling, sier Løksti.

Med sin beliggenhet er Rognan et perfekte knutepunkt med deltakere fra Salten, Lofoten, Ofoten og Helgeland. Du kjøre bil eller ta tog. Fra Bodø tar det under én time, fra Mo under to timer.

Saken fortsetter under bildet.

MODERNE MØTEROM: Topp moderne møterom gjør at Rognan Hotell er ditt førstevalg når du skal arrangere kurs eller konferanser i regionen.

Hotellet har fire møterom, der to er litt større enn de andre. Det største møterommet har plass til 120 personer i en normalsituasjon hvor smittevernet ikke legger begrensninger på hvor mange som kan samles.

Det renoverte hotellet tilbyr urban stemning, men rett utenfor døra venter en vakker natur som er perfekt for korte avbrekk under kurs og konferanser.

Hotellet har egnede arealer som kan benyttes til registrering av deltakere, utstillinger og mingling. Bygget er også svært godt egnet for å arrangere stands.

Saken fortsetter under bildet.

LOKALE DELIKATESSER: Det legges mye arbeid i skape lokale og ekte smaker. Her fra venstre: Sarah Bernard mørk sjokolade, mojito-makroner og fuge med appelsin og chili.

Fudge med appelsin og chili  mojito-makron

KORTREIST GOURMET-MAT

For å sikre høyest mulig kvalitet på maten, har Rognan Hotell hentet inn kokken Lars Roger Andersson, en mann med fartstid fra blant annet Ishavshotellet i Tromsø og Røros Hotell.  Nå er det håndlaget kvalitet som står i fokus, med hjemmebakt brød, eget røykeri, hjemmelaget syltetøy og lokale urter.

Hotellet har ulike konferansemenyer og du kan også få komponert din helt egne. Du kan velge mellom gourmet-middag i restauranten eller en uformell tapas på bryggekanten.

Saken fortsetter under bildet.

FRISTENDE MENY: Lunsjmeny kan blant annet friste med delikate skinke-smørbrød.

– I dagens marked blir stadig flere kunder, både private og bedrifter, mer og mer opptatt av bærekraft. Derfor er det et stort poeng for oss at vi har en så lokal tilhørighet som mulig, sier Henry Hansen.

Sammen med Christine Løksti har han etablert selskapet CHH AS. Totalt er det snakk om en investering på rundt 25 millioner kroner når Rognan Hotell blir forvandlet til en liten perle ved med magisk fjordutsikt. Henry Hansen har lang erfaring fra ulike hoteller, senest som direktør ved Scandic Havet i Bodø. Christine Løksti har tidligere jobbet i Forsvarsbygg.

Saken fortsetter under bildet.

SPENNENDE DESIGN: Interiøret på Rognan Hotell er helt nytt og skaper en urban sjarm som innbyr til rolige kvelder.

PERFEKT HELGETUR

Så er det også slik at hotellet passer perfekt for en helgetur for deg som bor i Salten. En romantisk middag, den gode venneturen. Eller et naturlig valg når du har lyst til at søndagsmiddagen skal kombineres med en liten utflukt i et idyllisk landskap.

Uansett om det er en faglig samling, vennetur eller romantisk helg, så kan du kombinere hotellbesøket med friske natur. I samarbeid med Ljøsenhammeren Sæterkafé og Opplevelser tilbyr hotellet hundekjøring. Dette kan også kombineres med bålkos og matservering i lavvo. Eller man velge å avslutte dagen med kulinariske opplevelser i hotellets restaurant.

Saken fortsetter under bildet.

TRAPP I NY DRAKT: Den legendariske trappa på Rognan Hotell er beholdt, men den har fått en ny og dempet design.

Den pågående pandemien har ført til at nordmenn har rettet blikket mot eget land når det er snakk om ferie. Og på Rognan er man klar til å ta i mot de besøkende:

– Vi skal bli ditt foretrukne stoppested når du kommer til Salten. Her får du et topp moderne hotell med sjel, midt inne i en natur som byr på ekstremt gode tur- og fiskemuligheter, konkluderer Christine Løksti og Henry Hansen.

Her kan du lese mer om Rognan Hotell.