NYE TRENDER: Daglig leder og eier Bjørn-Åge Zakariassen viser frem en Silestone benkeplate og en ny front de nettopp har fått inn.

HTH leverer det du trenger til hjemmet ditt

Her finner du alt fra prisgunstige produkter til skreddersydde løsninger som kan gi hjemmet ditt et nytt blikkfang. Og alt med tryggheten av den velkjente danske HTH kvaliteten.


Daglig leder og eier Bjørn-Åge Zakariassen snakker varmt om viktigheten av å tilby en totalpakke for kundene sine og det å forenkle hverdagen deres. 

- Vi har kunder som bygger hus som kjøper alt gjennom oss. Da snakker vi kjøkken, vaskerom, matbod, garderobeskap og hvitevarene. De får alt fra et sted, noe som er veldig lettvint for kunden. 

Saken fortsetter under bildet.

PRAKTISK LØSNING: Elegant garderobeskap i sort og tre materialer. Det har flere smarte oppbevaringsløsninger med en kombinasjon av muligheten til å henge inn skjorter over den klassiske skuffeløsningen, samt uttrekkbar oppbevaring av sko i bunnen av skapet.

Total leverandør

- Hos oss kan du få en løsning med montør som også tar på seg den prosjektledelsen det er å koordinere med rørlegger og elektriker. Samt at han flytter veggen og retter opp hjørnet for deg. Så får du en samlet pris på alt, forklarer Bjørn-Åge.

Og i det HTH bestiller produktene gir de beskjed til montørene om når det skal leveres, så tar montørene seg av å avtale tid for rørlegger og elektriker slik at alt er klart til levering.

- Du kan i teorien reise bort ei liten uke på shoppingtur og komme hjem til ferdig kjøkken om du vil det, ler Zakariassen.

Saken fortsetter under bildet.

NORDISK STIL: Nordic spirit kjøkkenløsning gir et moderne og delikat utrykk på kjøkkenet ditt.

Det hender kundene også benytter muligheten til å få gjort unna noe annet de har utsatt når de først har håndverkerne i hus.

- Kunden fikk prisoverslag på bytting av tak og vegger. De hadde planlagt å gjøre det, men var litt usikker på hvordan de skulle gå frem. Da ordnet snekkeren med rørlegger og elektriker, slik at kunden fikk en totalpris på jobben. De virket veldig lettet og fikk en løsning på problemet sitt, samt et helt nytt kjøkken, smiler Camilla Braseth. 

Ulike prisklasser

HTH har et tilbud som passer alle, i alle priskategorier. Det er fullt mulig å få et kjøkken med høy kvalitet i en prisvennlig løsning. Det er også derfor HTH har en løsning der man kan spare penger på graden av egeninnsats. 

Saken fortsetter under bildet.

KREATIV HYLLELØSNING: Tøff hylle som kan tilpasses slik at den matcher omgivelsene, her er hylleplatene spesiallaget på bestilling hos produsenten.

- Hos oss kan man gå for en ren flatpakke løsning der man gjør alt selv. Neste steg blir å kjøpe ferdige skrog. Så kan man velge ferdige skrog med montør som setter opp skrogene for deg. Så har vi også løsningen der en montør også tar på seg prosjektledelsen med å koordinere alt. 

Detaljer

Uansett om du skal ha ny leilighet eller hus, så er konsulentenes råd å la elementer som gå igjen for å skape en helhet i hjemmet.

Saken fortsetter under bildet.

STILREN KVALITET: Miele innebygd kaffemaskin glir fint inn et hvert kjøkken og lager perfekt kaffe hver gang.

- Man kan ha samme type front eller farger eller noen elementer som er likt på kjøkkenet ditt, som på badet, eller i garderoben din. Og vi kan spesial tilpasse det aller meste. Selv har jeg en kjøkkenøy i Nordic Spirit og har planer om å lage en tv benk med de samme elementene der, forklarer Camilla.

Trender

Konsulentene ser en trend på at kundene ser litt mer mot jordfarget enn sorte kjøkken nå. 

- Det går veldig mye i jordfarger i kombinasjon med treverk. Det har vi fått både i finert som er i tre og litt mer eksklusivt. Men vi har også lignende utgave i laminert materiale som er et mer prisvennlig alternativ samtidig som det også ser veldig bra ut, forklarer Braseth.

Saken fortsetter under bildet.

TIDLØST DESIGN: Modellen Tendens grå er et kjøkken i moderne utførelse.

Duoen har merket en veldig stor etterspørsel etter benkeplater i stein. Trenden gjelder både bad og kjøkken.

- Jeg har solgt det på over halvparten av kjøkkenene i det siste. Jeg har solgt mer av det enn jeg har solgt laminat. Også er ikke steinbenk så dyr som folk tror, mange blir faktisk positivt overrasket. Det viktigste er å komme innom butikken vår så finner vi en løsning som passer, avslutter Zakariassen.