Hvis du er glad i biff så kom til oss, den moderne kullgrillen vår setter prikken over i’en

Folk er veldig flinke til å benytte seg av tilbudene de har her i byen. Det er stort sett fullt hus fredag og lørdag

Når du er sulten på et godt måltid
 
Hos Milano Restaurant i Jernbanegata serverer de sine kunder mat basert på tradisjoner fra Tyrkia, Italia og Mexico. I spedd noen norske klassikere. Restauranten åpnet i februar 2017 og er snart fem års jubilant. Nøkkelen til suksessen er at de jobber veldig hardt, døgnet rundt.
Hvis du vil at bedriften skal gå bra, må du være villig til å legge ned innsatsen som kreves, sier daglig leder ved Milano Talih Akcay.
 
Skryter av kundene
Innbyggerne er flinke til å være ute å kose seg hele uka. Det er mye folk som er ute på hverdagene og nyter bra mat.
Folk er veldig flinke til å benytte seg av tilbudene de har her i byen. Det er stort sett fullt hus fredag og lørdag, gjennom åpningstiden, hver helg. Vi ser at det begynner å bli mange kjente fjes og det setter vi utrolig pris på, fornøyde kunder er det vi lever av, forteller Akcay.
Innehaveren forteller om en helt fantastisk sommersesong, der det var utrolig mye folk og liv i byen. At bedriftene i sentrum er flinke til å skape stemning bidrar til et mer levende sentrum.
Det var deilig å se så mange blide fjes som var ute og koste seg. Etter min mening har vi byens fineste og største uteservering. Vi ligger sentralt til og er med på å lage liv i sentrum, sier Akcay.
 
Nytt marked
Restaurantens neste mål er å utvide kundebasen hos bedriftskunder.
Prismessig vil Milano alltid være konkurransedyktig. Om det er lunsj, overtidsmat, eller fredagskosen i lunsjen ønsker vi å levere.

Stolt over grillen
Når det kommer til kjøtt er det Milano som gjelder. Kullgrillet biff er noe helt eget, den unike smaken og grillskorpen løfter hele smaksopplevelsen og Milano er et av få spisesteder i byen som har det.
Hvis du er glad i biff så må du komme til oss, den moderne kullgrillen vår setter prikken over i’en på matopplevelsen, sier Akcay stolt.

For bestilling av mat og booking av bord klikk her