JUBILEUMSKAMPANJE PÅ NYE SUBARU: Bilalliansens selgere Kurt Ivar Urlandå (t.v) og Kenneth Braaten, flankert av kampanjemodellene Subaru Forester Hybrid, Subaru Outback og Subaru XV Hybrid. Demobilene står klare og vi ønsker alle velkommen til å se nærmere på våre Subarumodeller, sier Urlandå og Braaten. Priser: Subaru XV Hybrid – fra kr 476 900,-. Subaru Forester Hybrid – fra kr 516 900,-. Subaru Outback – fra kr 541 900,-.

Ja, vi elsker dette landet!

Skrevet for bilalliansen
12.07.2020 10:11

Vi går en litt annerledes sommer i møte, der de fleste av oss skal feriere i eget land.

Det gir et utall av muligheter for å ta hele det spektakulære Norge i bruk og sjansen er stor for at vi i sommer kan lagre ferieminner vi kan snakke om resten av livet.

– Og hva er vel bedre enn å tilbringe transportetappene i sommerferien i en splitter ny bil, spør Roger Krutå, daglig leder i Bilalliansen.

For de som har tenkt tanken på å realisere et nybilkjøp er tidspunktet nå ideelt, for hos Bilalliansen bugner butikken av kampanjetilbud, både på biler og finansiering.

Hyundai

Bilalliansen ble forhandler for Hyundai på Helgeland på tampen av 2019. Salgssjef for Hyundai Kurt Ivar Urlandå, er svært fornøyd med å kunne tilby Hyundai fra Bilalliansen. Hyundai gir oss tilgang på biler fra en virkelig gigant i bilindustrien. Hyundai er verdens 5. største bilprodusent med 8 millioner biler pr år.

Saken fortsetter under  bildet.

HELELEKTRISK: Kurt Ivar Urlandå (t.v) og Kenneth Braaten flankert av de helelektriske Hyundaimodellene Ioniq og Kona. Priser: Hyundai Ioniq Electric - fra kr 290 600,-. Hyundai Kona Electric - fra kr 357 600,-.

Med serieproduksjon av biler med alle drivlinjer; bensin, diesel, hybrid, plug-in hybrid, batteri- og hydrogenelektrisk, ligger Hyundai helt i front når det gjelder teknologisk utvikling, konkluderer Urlandå.

Hyundai Ioniq og Hyundai Kona er modeller som selger godt i sine segmenter i det norske markedet. Spesielt de helelektriske utgavene av Ioniq og Kona biter godt fra seg på statistikkene. Med en Ioniq Electric får du ekstremt lavt energiforbruk, 136 hk og 311 km rekkevidde på en lading. Med Kona Electric får du en kanonkule med 204 hk og hele 480 km rekkevidde. Det burde holde for å kurere rekkeviddeangsten selv på de aller mest engstelige – humrer Kurt Ivar Urlandå.

Saken fortsetter under bildet.

VELKOMMEN: Daglig leder i Bilalliansen Roger Krutå, ønsker velkommen til en butikk som bugner av kampanjetilbud.

Med en helelektrisk bil får du lydløs kraftoverføring og lynrask oppvarming av kupeen på kalde vinterdager. Når du lader i garasjen er drivstoffkostnaden en femtedel av en bensin eller dieselbil. Årlige servicekostnader er en halvpart. – Det er bare en ting som er mer utfordrende med en elektrisk bil kontra en bensin eller dieselbil, og det er at det tar lenger tid å fylle tanken når du en sjelden gang er ute på langtur og må bruke en hurtigladestasjon, avslutter Urlandå.

I mai og juni kjører vi en kraftig kampanje på Ioniq Electric der du får gratis vinterhjul og metallic lakk, lånerente fra 0,99% og leasingrente på 1,99%. Kundefordelen er på opptil kr 36 000,-

For Hyundai Kona, med 480 km rekkevidde kan Bilalliansen endelig meddele at de har biler på lager i Norge for rask levering.

Demobilene står dessuten klare og vi ønsker alle velkommen til Bilalliansen for å se nærmere på våre modeller fra Hyundai.

Mitsubishi Outlander

En stolt Kenneth Braaten opplyser at Mitsubishi Outlander PHEV er Norges mest solgte ladbare hybrid 5. året på rad. Og det er ikke uten grunn, for den byr på det beste fra to verdener, helelektrisk og utslippsfri kjøring i hverdagen og bekymringsløse langturer uten å måtte planlegge ladestopp. Den er stor og romslig, har eminent 4-hjulsdrift og hele 7 års garanti. – Vi kjører nå en kanonkampanje der du får utstyr og en 3 års serviceavtale til en verdi av kr 48 000,- inkludert i bilprisen. Ønsker du leasing vil du bli overrasket over hvor rimelig denne bilen er å leie. Du skal få lete både høyt og lavt i markedet for å finne en bilmodell der du får mer bil for pengene, avslutter Braaten.

Saken fortsetter under bildet.

KLAR TIL PRØVEKJØRING: Kurt Ivar Urlandå (t.v), Kenneth Braaten og bestselgeren Outlander PHEV ønsker velkommen innom for prøvekjøring. Pris Mitsubishi Outlander PHEV, fra kr 431 000,-.

Subaru

Salgssjef for Subaru Kenneth Braaten, opplyser at verdens mest kjøpte personbilmerke med 4-hjulsdrift er Subaru. Subaru kjennetegnes av høy bakkeklaring, lavt tyngdepunkt, perfekt vektfordeling, korte overheng på karosseriet og det egenutviklede symmetriske 4WD systemet. Dette gjør at du garantert kommer deg dit du vil, når du vil, uansett vei, vær eller føreforhold. –Med andre ord er Subaru den perfekte Norgesbilen, hevder Braaten og fortsetter – Subaru oppnår alltid toppscore i sikkerhetstester og førerassistansesystemet EyeSight, som er standard på alle modeller, er prisbelønt som et av bilindustriens beste.

I år feirer Subaru 45 år i Norge – og bursdagsgaven er det kundene som får. Inkludert i bilprisen leveres en utstyrspakke til en verdi av kr 45 000,- til alle modellene XV, Forester og Outback.

Utstyret i pakken er noe «alle» har bruk for og inkluderer blant annet både vinterhjul og tilhengerfeste.