De kjenner godt til varene de tilbyr. Eier Tor Ivan Johansen (t.v.) butikkansatt Siv Hege Pedersen, Robin Ebbesen og eier og daglig leder Kristian Müller (t.h.) er aktive brukere av utstyr til jakt, turer, hundehold og hest. Ekstrahjelp Tomine Sletvik, med ansvar for hesteavdelingen, var ikke til stede da bilde ble tatt.

JULEGAVETIPS TIL TO- OG FIRBENTE

– Vi skiller oss nok ut i markedet med at vi har en såpass spesiell miks av varer i butikken. Det sier de to eierne av Helgeland Villmarksenter, Kristian Müller og Tor Ivan Johansen.

De ønsker å nå alle typer turfolk og har varer i ulike prisklasser og størrelser. Derfor har de for eksempel valgt å ta inn fangstutstyr til mink, rev, og røyskatt, hundeutstyr som peiler, jaktdekken, leiebånd/seler, bur og diverse typer fôr – og til slutt: en egen avdeling med bare hesteutstyr.

 

Her følger noen gavetips fra jakt- og turekspertene:

Ullundertøy og sokker fra Lars Monsen, Lue fra Fjällräven, votter fra Hestra og brodder med 5 års garanti.

 

Primus, jaktsekk fra Vorn Equipment, kule termoser fra Interjakt og Neverlost og hodelykt.

 

Stort utvalg av kniver, kikkerter, gps-er og ekstrautstyr til våpen.

 

Hva med en julekalender til hunden din og godis i julegave?

 

Helgeland Villmarksenter er eneste forhandler i Norge som selger «My kind of art». Kom innom å se vårt brede utvalg av forskjellige motiv i kopper, fat og skåler.

 

Helgeland Villmarksenter har egen avdeling med hesteutstyr. Tomine hjelper deg med å finne den rette julegaven.

 

Besøk butikken på Tverråneset på Selfors

På 700 kvadratmeter på Tverråneset i Rana har de alt fra den lille kroken du trer meitemarken på når du skal fiske, til frakt- og parteringsutstyr til elg. Trenger du kjøttsag eller kjøttkvern, ja så finner du også det hos Helgeland Villmarksenter. Innimellom alt dette er det generelt turutstyr som klær og sko til voksen og barn, sekker, jaktklær, våpen og ammunisjon til storvilt og småvilt. Hos Helgeland Villmarksenter finner du det meste du trenger for å ha en optimal tur ut i terrenget, enten du skal på dagstur, skitur, jakte eller overnatte ute. Her finner du også den perfekte gaven til de som elsker tur og jakt.

 

Åpningstider: 

Mandag - Fredag kl 0900 - 1700

Torsdag kl 0900 - 1800

Lørdag kl 1000 - 1500

Søndag stengt


Følg gjerne Helgeland Villmarksenter på Facebook her.