STRÅLENDE FORNØYD: Ekteparet Hanne og Øystein Edvartsen solgte sin gamle leilighet og kjøpte den nye via REDE Eiendomsmegling: – Vi kunne ikke ha fått en bedre og mer profesjonell bistand, sier de to.

Kjøp og salg
gikk som en drøm

Skrevet for rede eiendomsmegling
03.06.2021 23:14

Du har alltid litt sommerfugler i magen når du skal selge en bolig, men for Hanne og Øystein Edvartsen gikk det over all forventning.

– Leiligheten var vel solgt etter ni minutter, forteller Øystein.

Utgangspunktet var at ekteparet ønsket å komme seg litt nærmere sentrum og få større plass. Etter å ha sondert i markedet en stund, fant de den perfekte løsningen i Mobekken.

BUDRUNDE I BILEN

Dette var i mars og de to befant seg i bil på vei til Trondheim, i et forrykende snøvær. Budrunden var på telefon og på vei ned mot Halsøy utenfor Mosjøen fikk de tilslaget på sin nye leilighet. 

– Det gikk fort. Og dermed handlet det også om å få solgt vår gamle leilighet i Lyngheimåsen, sier Hanne. 

Saken fortsetter under bildet.

GODT SAMARBEID: Eiendomsmeglerfullmektig Julie Solheim Røssvassbukt sørget for at ekteparet Øystein og Hanne Edvartsen fikk solgt leiligheten raskt og effektivt, til en meget god pris.

UVURDERLIG HJELP

Og det var her de fikk uvurderlig hjelp av REDE Eiendomsmegling og eiendomsmeglerfullmektig Julie Solheim Røssvassbukt. Hun tok full kontroll over prosessen og holdt den beste styringen fra start til slutt:

– Vi følte virkelig at vi var i trygge hender fra dag én, sier Hanne. 

– Tidligere hadde vi blitt kjent med Julie via visninger vi hadde vært på, og det ble enkelt å si ja til et møte med henne når vi plutselig hadde kjøpt ny bolig og måtte selge vårt daværende bosted.

Saken fortsetter under bildet.

KVALITET BETYR ALT: – Jeg vet av erfaring at høy service og topp kvalitet er avgjørende for å lykkes. Det får vi hos REDE sier Hanne Edvartsen.

Ekteparet hadde brukt REDE før, med meget godt resultat. Men hvert salg er unikt og du kan aldri vær helt sikker på hvordan ting blir.

– Vi visste blant annet at det befant seg en tilsvarende leilighet i nærheten av den vi skulle selge. Og den hadde vært ute for salg – lenge, forteller Øystein.

 – Vi var dermed forberedt på at vår leilighet også kunne bli liggende ute.

KLARE LITT FOR TIDLIG

– Vi gjorde grundige forberedelser med tanke på å analysere markedet og finne rett pris for akkurat denne leiligheten. Vi sørget for å gjøre de riktige forberedelser i forkant av annonseringen, og dette med en tilrettelagt tidsplan.

FLOTTE BILDER: Det ble lagt ned mye arbeid i å sikre gode bilder av leiligheten som skulle selges, noe som igjen førte til stor interesse blant potensielle kjøpere.

– Fra vi ble enige om at jeg skulle hjelpe de med å få solgt leiligheten, gikk det bare uker før leiligheten var å finne på markedet. Her var det viktig å få vist frem leiligheten fra sin beste side. Jeg ble også med på fotograferingen og vi la høyt fokus på gode bilder og den beste presentasjonen forteller Julie Solheim Røssvassbukt.

Dermed lå alt til rette, det var bare ett lite minus:

– Vi hadde rett og slett sett feil på kalenderen med tanke på når det skulle være visning. Så leiligheten var klar for visning for tidlig. Det ble sju dager med meget forsiktig bruk av en skinnende ren leilighet sier Hanne og trekker på smilebåndet. 

Saken fortsetter under bildet.

KJENNER MARKEDET: – For oss i REDE er det en stor fordel at vi har en inngående lokalkunnskap om de ulike markedene og områdene på Helgeland. Det setter oss i stand til å gi kundene det lille ekstra, sier eiendomsmeglerfullmektig Julie Solheim Røssvassbukt.

GIKK VELDIG FORT

Visningene gikk knirkefritt og da budene begynte å tikke inn, gikk det virkelig fort.

– Jeg tror den ble solgt på ni minutter til en meget god pris, sier Øystein.

Det som også er interessant er at like etterpå var leiligheten i nærheten, som hadde vært annonsert tidligere, solgt i løpet av kort tid. 

– Det kan virke som om markedsføringen av vår leilighet sørget for at andre kjøpere fikk opp øynene for hvilke muligheter som befant seg i området, mener Hanne.

Saken fortsetter under bildet.

VIKTIG MED TRYGGHET: – Det er alltid en stor grad av spenning koblet opp mot å selge en bolig. Hos REDE var vi i trygge hender fra dag én, sier Øystein Edvartsen.

SKAL KOSE SEG

Nå ser de frem til å kose seg i sin nye sentrumsnære leilighet og i økende grad benytte seg av alle de flotte tilbudene som har dukket opp på Mo de senere årene.

Den nye leiligheten er del av et sameie, noe som betyr at ekteparet ikke trenger å bekymre seg over utvendig vedlikehold eller plenklipp. Og når helgen kommer kan de låse døra og dra til hytta ved Stokkvågen med god samvittighet.

– Den er vårt lille paradis og her har vi faktisk også begynt å oppdage gleden med «grønne fingre», forteller Hanne.

Der har de også båt slik at de kan sikre seg fersk fisk. Øystein er opprinnelig utdannet kokk og vet å sette pris på en hjemmelaget fiskegrateng.

Saken fortsetter under bildet.

TOPP OPPFØLGING: – Vi følte oss meget godt ivaretatt av REDE og Julie Solheim Røssvassbukt. Dette er en eiendomsmegler vi virkelig kan anbefale sier Hanne og Øystein Edvartsen.

MEGET GODT IVARETATT

Ekteparet både solgte og kjøpte via REDE Eiendomsmegling og kunne ikke ha vært mer fornøyd.

– Vi fikk hele tiden klare tilbakemeldinger og følte oss meget godt ivaretatt, sier Hanne.

Hun er til daglig butikksjef på B.Young, og vet bedre enn de fleste hva det betyr å yte god service og ha en høy kvalitet på varer og tjenester.

– Vi kan virkelig anbefale REDE, de leverer alltid, konkluderer ekteparet Hanne og Øystein Edvartsen.

Fakta

REDE Eiendomsmegling er den største lokale megleren på Helgeland med en solid og bred erfaring av salg av alle typer eiendommer. REDEs visjon er – Alltid REDE for Helgeland – med følgende verdier: Redelig, Engasjert, Dyktig og Effektiv.

REDE har kontor i Mo i Rana, Mosjøen, Sandnessjøen og Brønnøysund.