Hjelper deg: Kom til oss når det er tid for hjem! Hos Bohus Mo i Rana legger de vekt på personlig service og varekunnskap, og er opptatt av at du som kunde skal finne det riktige møbelet.

– Kom til oss  og få det fint!

Skrevet for Bohus
16.06.2021 15:00

Hos oss skal kunden føle seg sett og hørt. De skal synes det er komfortabelt å handle her og de skal ønske å komme tilbake

Bohus ønsker å være din beste partner og veileder når du skal innrede rom i hus eller hytte. Med kjedens nye sentrallager er målet 
at ventetiden på møbler skal gå kraftig ned.

Hos oss skal kunden føle seg sett og hørt. De skal synes det er komfortabelt å handle her og de skal ønske å komme tilbake.

Det sier daglig leder Kenneth Johansen hos Bohus Mo i Rana. Bohus er Norges største møbelkjede.

flott butikk: Bohus legger de vekt på å ha fine utstillinger og fine varer, og de ansatte bruker mye tid på å jobbe med dette. Da er det ekstra artig å få gode tilbakemeldinger fra kundene.

Eksperten du spør

Johansen og medarbeiderne hos Bohus Mo i Rana legger stor vekt på oppfølging av kundene sine og at de ansatte skal ha god kunnskap om varene.

– Vi strekker oss langt for å gi kunden den beste servicen og gjør det vi kan for å dekke deres behov. Vårt ønske er at kunden skal finne varen som passer best til det behovet den har, og det kan vi hjelpe til med. Gjennom vår kunnskap kan vi gi råd om modeller, kvalitet, pris, bruk og design, sier Johansen.

Fornøyde kunder

Og de får gode tilbakemeldinger fra kundene. Det viser deres eget måleverktøy. Alle kunder som handler hos Bohus Mo i Rana får en e-post hvor de blir bedt om å svare om opplevelse og kundeservice.

– Det er mange som svarer på undersøkelsen vår, og vi får gode tilbakemeldinger. Dersom noen ikke er fornøyde tar vi kontakt med kunden, og tar lærdom av hendelsen, sier Johansen.

For enhver smak og lommebok

Totalt har de ansatte i butikken lang erfaring fra møbelbransjen. Det kommer godt med når varesortimentet er bredt. Bohus har alt av møbler du trenger til stua, soverommet, spisestue og kjøkken. I tillegg har de belysning og utemøbler.

– Vi har møbler og interiør i alle prisklasser, men også det som ligger i det lave prissjiktet har god kvalitet. Sortiment vårt er bredt, og vi treffer alle kunder som bor i distriktet vårt, sier Johansen.

Han forteller at hovedvekten av varene ligger i mellomsjiktet prismessig. Kolleksjonen til Halvor Bakke ligger i det øvre prissjiktet, så for deg som har sett han på tv og ønsker designet hans i eget hjem, kan du handle det lokalt hos Bohus.

– Våre kunder spenner fra hun som skal flytte på hybel og ha en rimelig madrass, til han som bor på eldrehjem og trenger en heve-senke-stol. Vi har litt for alle, og noe for enhver smak.

Anerkjente Ekornes kommer

Nytt av året er at Bohus tar den anerkjente og norske møbelprodusenten Ekornes inn i sortimentet sitt. Fra høsten av finner du hvilestoler og sofaer fra dem i butikken hos Bohus Mo i Rana.

Ekornes har vi ikke hatt tidligere, og jeg mener dette vil gjøre sortimentet og butikken vår komplett.

Kort ventetid

Men det er mer nytt på trappene hos Norges største møbelkjede: Et nytt sentrallager ved Oslo er under bygging. Med cirka 30.000 kvadratmeter golvflate og blant landets mest avanserte robotstyring av logistikk, kan du i beste fall få varer på kun 1-2 ukes leveringstid.

– Med et så stort sentrallager, kan Bohus ha flere varer fra leverandørene på eget lager. Det betyr at vi kan skaffe kundene en del av sortimentet på kun 1-2 uker, og det er vesentlig kortere leveringstid enn våre konkurrenter.

Johansen presiserer at varer fortsatt kan bli forsinket av korona eller skipstrafikk, som mange av oss har erfart det siste året.

– Jeg mener Bohus er Norges beste møbelkjede, og nå får vi også den beste logistikken. Dette kommer våre lokale kunder til gode, smiler en fornøyd og stolt daglig leder hos Bohus Mo i Rana. 
 

møbler til alle rom: Bohus har alle møblene du trenger til stua, soverommet, spisestue og kjøkken. I tillegg har de belysning og utemøbler.


 
hjelper deg: Kom til oss når det er tid for hjem! Hos Bohus Mo i Rana legger de vekt på personlig service og varekunnskap, og er opptatt av at du som kunde skal finne det riktige møbelet.