REDELIG OG BEREDT: – Som et lokalt selskap står vi side om side med innbyggerne, alltid klare til å skape et bedre Helgeland, sier daglig leder i Rede Eiendomsmegling, Stig Magne Øie.

Kortreiste boligmeglere

Skrevet for Rede Eiendomsmegling
15.02.2019 07:15 - OPPDATERT 15.02.2019 08:53

De lever og ånder for et sterkere og mer offensivt Helgeland. Da er tilhørighet og unik lokalkunnskap helt avgjørende.

– Vi ser på oss selv som samfunnsbyggere og vet også at de verdiene vi skaper forblir lokalt, sier daglig leder Stig Magne Øie i Rede Eiendomsmegling.

HALVPARTEN AV MARKEDET

Selskapet er det desidert største i sin bransje på Helgeland, med nærmere 50 prosent av markedet i sin portefølje. Med en slik posisjon følger det også et stort ansvar.

– Vi jobber hele tiden med et knallhardt fokus på våre kjerneverdier, redelig, effektiv, dyktig og engasjert, understreker Øie.

ALT HANDLER OM TILLIT

I 2018 har de gjennomføre rundt 700 transaksjoner, noe som viser at aktiviteten er høy. Og det betyr at Rede er klar til innsats – på kort varsel. For i megler- bransjen handler det nesten utelukkende om tillit.

– Det tar år å bygge opp tillit, men den kan også rives ned i løpet av noen få minutter.

 Med kontorer på Mo, Mosjøen, Sandnessjøen og Brønnøysund, har Rede hele tiden fingeren på pulsen, og per nå ser det veldig lovende ut for Helgeland.

Omløpstiden for et boligsalg er 37 dager i gjennom- snitt for Mo i Rana og Mosjøen, og det vitner om et sunt marked i balanse.

STIGENDE OPTIMISME

– Så registrerer vi en klart økende optimisme i Sandnessjøen og Brønnøysund. Bare det faktum at det er gitt grønt lys til et nytt bygg for Brønnøysund- registrene er en klar indikator på at fremtiden ser lys ut, sier Øie. Og selskapet har flere spennende prosjekter på gang:

  • 13 eneboligtomter i Hammeren Boligpark
  • 12 leiligheter på Båsmoen
  • 5 tomannsboliger på Skonseng
  •  14 leiligheter på Selfors
  • 20 nye rorbuer på Tonnes

MULIGHETENES REGION

Så handler det også om å ha tro på fremtiden, viljen til å tenke nytt. Da Rede ved inngangen til 2016 lanserte 81 sentrumsleiligheter i O.T.O. var det mange som ristet på hodet. I dag er 76 solgt, det er kun fem igjen.

– Helgeland er mulighetens region og vi i Rede Eiendomsmegling skal være din trygge guide der ute på boligmarkedet, konkluderer daglig leder Stig Magne Øie i Rede Eiendomsmegling.

 Du kan lese mer om Rede Eiendomsmegling her.