En hjelpende hånd: Kunde Mai Ommundsen får god hjelp fra Kristian Røilid hos Byggtorget til å finne og laste opp trevarer. Med drive-through under tak er det lettvint å komme hit med tilhenger.

Lettvint trelasthandel hos Byggtorget

Hos Byggtorget ved E12 på Gruben er det enkelt å komme til, enten du har med tilhenger eller ikke. Med deres drive-through under tak har du som kunde fått en ny bestevenn når du skal handle store trelastvarer.

Her kjører du nemlig rett inn på trelasthandelen med bil og tilhenger. Der treffer du på både varene du skal ha og betjeningen som hjelper deg. Du laster opp varene, pakker de inn og fester de - alt i le for vær og vind. Og når du er ferdig kjører du rett fram og ut igjen.

– Rygging og annen finurlig manøvrering av tilhenger eksisterer ikke på Byggtorgets drive-through.

 

Hos Byggtorget har de drive- through: Du kjører rett inn, pakker varene under tak og kjører ut. Du slipper rygging og annen finurlig manøvrering av tilhenger.

 

 

God logistikk

– Du kan bestille varene på morgenen, komme hit til ferdig pakkede varer, laste de opp under tak og kjøre ut igjen. Daglig leder hos Byggtorget, Torbjørn Gruben, gir et konkret eksempel på hvor lettvint en handel kan foregå i deres nye anlegg.

– Dette er absolutt et anlegg for fremtiden og det var et riktig valg for oss å flytte hit.

Han forteller om et kompakt anlegg, men som likevel har større kapasitet enn deres tidligere lokaler i Vika.

– Vi er mest fornøyd med logistikken. Det er lett å få tak i ting og vi har et velfungerende lager.

 

 

 

– Behagelig opplevelse

I dag er det Mai Ommundsen fra Plurdalen som nyter godt av dette. Hun har parkert bil og henger på drive-through-en, mens hun får god og kyndig hjelp av lagermedarbeider Kristian Røilid.

– Dette var en behagelig opplevelse. Jeg har aldri vært her før, men dette var veldig lettvint og så fikk jeg raskt betjening. Det blir flere turer hit, sier hun.

Ommundsen skal i gang med å innrede et kombinert soverom og kontor, og skal samtidig bygge ei seng der. Røilid hjelper til med å finne og laste opp stendere og ferdigmalt smartpanel. 

– Det er kjekt å slippe å rygge ut med henger, sier hun når hun er ferdig med å sikre varene med stropper og setter kursen hjemover.

 

 

 

Gratis tilhenger

For deg som ikke har tilhenger, låner Byggtorget det ut gratis. Når handelen er ferdig er det bare å kjøre rett fram, og straks er du på E12 på vei mot heim eller hytte og kommende prosjekt.
En hjelpende hånd: Kunde Mai Ommundsen får god hjelp fra Kristian Røilid hos Byggtorget til å finne og laste opp trevarer. Med drive-through under tak er det lettvint å komme hit med tilhenger.

 

Lagermedarbeiderne André Albertsen (t.v.) og Kristian Røilid hos Byggtorget låner deg gratis henger hvis du har behov for det.