Donatas Pecetauskas er opptatt av detaljer og nøyaktighet i arbeidet sitt.

Leverer på både blikk og bad

TH Blikk tilbyr et bredt spekter av tjenester; mesterne på våtrom, maling og flislegging leverer arbeid av høy kvalitet til en god pris og innen rimelig tid.


-Vi er opptatt av å levere innenfor kundenes rammer, og ofte ønsker de at prosessene skal gå så raskt som mulig. Når de tar kontakt med oss prøver vi å få dratt på befaring i løpet av de neste dagene slik at vi kan få satt i gang arbeidet så fort som mulig. Her tror jeg at vi skiller oss ut fordi vi har så mange tverrfaglige hender å ta av, poengterer daglig leder Tommy Høgås.

Kunden i fokus
De ansatte i TH Blikk har mange års erfaring innenfor baderom og kan levere en totalpakke innenfor bad og våtrom. Alt fra oppbygging helt fra bunnen av til fiks ferdige overflater.  For eksempel fliser eller maling.  Om ønskelig vil det være mulig å inkludere og koordinere rør og elektrisk  gjennom TH Blikk. Ingen oppdrag er for store eller for små for den fleksible leverandøren.

-Kunden er i fokus når vi jobber med oppdrag, og vi opplever at de er veldig fornøyde med å bare måtte forholde seg til én og samme leverandør. Vi ser at folk legger merke til at vi leverer raskt og at vi kan tilby totalrenovering av bad. Det har gjort at vår oppdragsmengde har økt, og nå ser vi etter enda flere dyktige folk som har erfaring med flislegging og maling, forteller Høgås.

Den rette for jobben
Bjørnar Djønne er en av kundene som nylig har fått renovert badet sitt med bistand fra TH Blikk. Han forteller at han ble anbefalt av en nabo å ta kontakt med dem i forbindelse med prosjektet.

-Anbefalingen var absolutt en avgjørende faktor, og kontaktpersonen min Darius Verenius ga meg et solid inntrykk av at han vet hva han holder på med, sier Djønne.

TH Blikk tilbyr et bredt spekter av tjenester; mesterne på våtrom, maling og flislegging leverer arbeid av høy kvalitet til en god pris og innen rimelig tid.

En pålitelig leverandør
Djønne poengterer at det var betryggende at Darius kunne svare på alle spørsmålene han hadde underveis i prosjektet. Flislegging, støpning og maling er en kombinasjon av både estetikk, finesse og nøyaktighet. Da er det viktig å vite hva man driver på med. Arbeidet gikk smertefritt, og resultatet stod til forventningene, forteller han.

-Jeg har god erfaring med TH Blikk. De kom når de skulle, de gjorde en god jobb og ryddet opp etter seg. Jobben de har gjort er jeg fornøyd med, og jeg kan absolutt anbefale andre å velge TH Blikk som leverandør til sitt prosjekt, påpeker Bjørnar Djønne

Solid leveranse på store prosjekt
De siste årene har TH Blikk fått et godt renomme innenfor næringsbygg. De har mange kompetente arbeidere tilgjengelig, noe som gjør at de kan tilby kvalitet og effektivitet til en god pris. På oppdrag fra firmaet Næringsbygg AS har TH Blikk levert både tak og fasade til det nye bygget til Coop Bygg. Regionleder Kato Vassdahl forteller at de fikk et tilbud på leveranse fra TH Blikk, og at de kom med en fin pris.

-I første omgang lyste vi ut tak og fasade på anbud, og da ble det naturlig å gå for et blikkenslagerfirma. Vi landet på TH Blikk fordi de hadde en konkurransedyktig pris, samtidig som de hadde mange hender å bidra med. Etter hvert ballet det på seg, og vi fant ut at de også leverer male- og flisleggingstjenester. Nå bygger de inngangspartiet, og leverer aluminiumsprofiler, glass, gulv og maletjenester.

Regionleder i Næringsbygg AS, Kato Vassdahl, er fornøyd med leveransen fra TH Blikk. 

En god samarbeidspartner
Det totale omfanget på jobben utgjør omtrent 10% av leveransen for totalpakken på bygget. Næringsbygg AS forteller at de er fornøyde med å kunne forholde seg til så få leverandører som mulig, og at det ble naturlig å gå for TH Blikk når de fant ut at de kunne levere på andre områder også.

-Vi hadde jo allerede opparbeidet oss god erfaring med TH Blikk fra blikkenslagerleveransene deres. Det at de hadde enda flere folk som kunne levere tjenester på andre områder, og at de kjente byggeprosjektet gjorde at vi gikk for dem. Vi har allerede bestemt oss for å gå for TH Blikk på tak og fasade på et annet prosjekt. Tommy Høgås og Marius Nordtømme er solide samarbeidspartnere som legger til rette for god kommunikasjon og dialog, og prosessen har gått smertefritt, forteller han fornøyd.