Lokalt eierskap: Det er de ansatte som både eier og driver JM Kontor. F.v Gørill Braathen, Einar Steen, Ann-Christin Øhrbom, Arne Skevik og daglig leder Bjørn Ove Michalsen.

Lokal éner på kontormøbler og rekvisita

Skrevet for JM Kontor
04.01.2021 19:00 - OPPDATERT 05.01.2021 14:38

Store smil og god service er det som møter deg når du ­kommer inn på JM Kontor på Toraneskaia. De startet opp i 2014 og er en 100 prosent lokaleid bedrift som leverer kontor­møbler og rekvisita på Helgeland.

Det er de ansatte som både eier og driver JM Kontor AS. Mange vet det kanskje ikke, men vi leverer til både privatmarkedet og bedrifter sier daglig leder Bjørn Ove Michalsen muntert.

 

Beliggenhet

God tilgjengelighet og stor parkering gjør det lettvint å transportere varene selv om man handler mye. - Vi selger alt fra kontor- designmøbler til munnbind med karbonfilter. Det er også stor forespørsel etter heve-senke pulter og andre hjemmekontor møbler for tiden, sier Bjørn Ove. I tillegg har de et bredt utvalg innen kontor og datarekvisita, rengjøring og desinfeksjonsmidler som antibac o.l

 

NYTTE OG KOS: Gørill Braathen og JM Kontor er totalleverandør av møbler og rekvisita til bedrifter og private.

 

 

Skreddersøm med 
leveranse fra A til Å

Hos JM Kontor er det også mulig å få tegnet drømme­kontoret. De tegner 3D modell av arealet med de ulike møblene plassert inn i modellen. På den måten kan du få både spesialtilpassede møbler, design og fargekombinasjoner. I tillegg tilbyr de utlevering og montering. – Montering er gøy! Da får vi se løsningene vi har anbefalt i praksis, og kunden slipper å bekymre seg for flatpakker og ekstra styr, sier Bjørn Ove.

 

Skreddersøm: - Vi hjelper med alt innen kontor og rekvisita, sier Bjørn Ove Michalesen. Hos JM Kontor kan du få alt fra basic svart kontorstol til spesialdesignede møbler i valgfri fargekombinasjon.

 

Nå kommer lydabsorbenter i alle former og ­fasonger. De kommer blant annet som lyd­dempende bilder med eget foto-print, lamper, bokstaver, verdenskart og skillevegger. Det er et hav av mulig­heter, og JM Kontor kan levere dem alle.

 

Stoler til Off-shore, 
industri og flytårn

Noen av stolene de forhandler er så komfortable at de er førstevalget hos bedrifter hvor det er mye stillesitting og krav til ergonomi. Be-Ge 24h stolene har kvalitet og komfort som høyeste prioritet.

 

BE-GE 24H: Kontorstolene som har ­kvalitet og komfort som høyeste prioritet.

 

– Disse stolene forhandler vi over hele landet. De har et utall med justeringsmuligheter og er perfekt for jobber som krever fullt fokus fra arbeideren, sier Arne Skevik. Be-Ge brukes både på kontrollrom blant annet i industriparker, og flytårn rundt om 
i landet. I tillegg har de designmøbler fra blant 
annet NCP på Hemnes, og skandinavisk design.

– Valgfriheten er også nesten uendelig, da alle fargekombinasjoner kan bestilles fra fabrikk, sier Bjørn Ove entusiastisk.

 

Miljøfyrtårn og 
bærekraftig transport

Bærekraft er viktig for de ansatte på JM Kontor og de har vært miljøfyrtårnsertifisert siden 2015. De har et stort sikkerhets og kvalitetsfokus, både ­internt i bedriften og hos underleverandører.

– Kinnarps er av de beste innen bærekraft. De produserer alt i Sverige og sender miljøleveranser. Med minimalt med emballasje pakker de bilene på en måte som resulterer i høyere lastegrad og færre transporter. Alle møblene blir pakket inn i pledd laget av stoffrester, og stablet finurlig på plass. De få papplatene og pledd som blir brukt imellom møblene blir tatt med tilbake og brukt om igjen, sier Bjørn Ove.

 

Skreddersøm: - Vi hjelper med alt innen kontor og rekvisita, sier Bjørn Ove Michalesen. Hos JM Kontor kan du få alt fra basic svart kontorstol til spesialdesignede møbler i valgfri fargekombinasjon.

 

Det er også viktig for JM Kontor å støtte opp om lokale bedrifter. Selv handler de inn så mye lokalt som de kan. Dette er ei tid der vi må støtte hverandre. Før vi vet ordet av det er de små spesial­iserte butikkene borte og de store kjedene har etablert monopol, sier Gørill Braathen.