Leke sammen: 18. oktober er avdelingen til SpareBank 1 Nord-Norge innlemmet i SpareBank 1 Helgeland, og både meglere og bankrådgivere vil være under samme tak.

Lokalbankens eget meglerkontor

Hos EiendomsMegler 1 får du i pose og sekk når du nå kan nyte fordelene av Norges største meglervirksomhet med lokal forankring.

– Når vi knyttes til Lokalbanken gjennom SpareBank 1 Helgeland, som har 15% eierskap hos oss, og på den annen side eies 85% av SpareBank 1 Nord-Norge, så innebærer det mange fortrinn for deg som kunde, sier avdelingsleder og eiendomsmegler Thomas Nygaard.  

 

Treffer den rette kjøperen
Han forteller at EiendomsMegler 1 som en del av en stor meglerkjede har mange gode, innovative verktøy å benytte seg av.

– Målrettet markedsføring ved hjelp av smarte algoritmer og brukerdata gjør det lettere å finne aktuelle kjøpere uansett hvor de befinner seg i landet. Her er ikke målet nødvendigvis å nå flest mulig, men å treffe den rette kjøperen, fortsetter Nygaard.

 

Kompetanse: Eiendomsmeglerne Thomas Nygaard og Tina Jakobsen har lang erfaring i bransjen.

 

Realistiske videovisninger
Som eneste meglervirksomhet er de stolte av å kunne tilby videovisninger fra alle boliger.

– Dette er en god løsning for kjøpere som av forskjellige grunner ikke har mulighet til å møte opp fysisk på visning. Våre ærlige videovisninger med høy kvalitet gir deg et godt og realistisk inntrykk av boligen, og vi har fornøyde kunder som har kjøpt bolig basert på dette grunnlaget, forteller Tina Jakobsen.

Som en del av en stor virksomhet har EiendomsMegler 1 egen juridisk avdeling, egen markedsavdeling og egen oppgjørsavdeling. De ansatte i disse avdelingene har spisskompetanse på sine felt, og kunden kan være trygg på at alt blir gjort etter boka.

 

Felles lokaler i O.T. Olsens gate: Bank og eiendomsmegling hører sammen både når du kjøper og selger bolig. Samlokalisering gjør det enkelt for kunden. Her er avdelingsleder Thomas Nygaard (t.v.) sammen med banksjef Rolf Einar Jensen. Til høyre sees rådgiver Ida Varem i Sparebank1 Helgeland.

 

Utvikling av lokalsamfunnet
I tillegg til tryggheten du får hos Norges største meglervirksomhet, kan du også være trygg på at dine investeringer kommer lokalsamfunnet til gode. Arbeidet med sponsormidler i regionen og utvikling av lokalsamfunnet er et viktig arbeid for SpareBank 1 Helgeland.

– Ny fotballhall, ny scooter til Rana Røde Kors – ting som dette kan kanskje virke ubetydelige, men de er viktige for dem det gjelder. Her bidrar du som kunde hos oss, sier Jakobsen.

Hun har 21 års erfaring som eiendomsmegler i Rana, og utgjør et godt team sammen med avdelingsleder Nygaard, og Gisle Kallestad som er nybyggansvarlig. De har til sammen 50 års erfaring og ser fram til oppgaven som Lokalbankens meglerkontor med glede.

 

Faktaboks:

· Nord-Norges største eiendomsmegler

· Et datterselskap av SpareBank 1 Nord-Norge.

· Eies av SpareBank 1 Nord-Norge (85 %) og SpareBank 1 Helgeland (15 %)

Nettside

Facebook