Kimmi og Renate viser alle kombinasjonene som kan leveres i Woodstory spisebord og Stressless dining spisestoler.

Møbelringen på Tverråneset

Vi er stolte av være din lokale møbelbutikk. I 36 år har vi hatt gleden av møblere mange hjem og hytter. Og vi gleder oss til fortsettelsen.

Hos oss finner du medarbeidere som har fagkunnskap og kan gi deg veiledning og gode råd. Vi setter deg som kunde i fokus og ivaretar dine ønsker og behov. 

 

 

Det er mange viktige valg å ta når du skal møblere og innrede hjemmet ditt. Og med vår mange års erfaring bidrar vi gjerne med vår kunnskap.

I tillegg til at vi kan bestille møbler i alle størrelser og farger, så har vi til enhver tid godt utvalg av møbler og senger på vårt lager for omgående levering. 

 

God nattesøvn er en viktig investering. Ta turen innom for å finne den beste sengen for deg.

 

Så kanskje finner du sofaen eller sengen du ønsker når du er innom, og kan ta den med deg hjem samme dag. Har du ikke mulighet å besøke oss i butikken, kan varer bestilles i vår nettbutikk.

 

Vi har stort og godt utvalg på Stressless. Bildet: Metro hvilestol orginal.

 

I tillegg til godt utvalg av møbler og senger, har vi stor teppeavdeling med godt utvalg av flotte tepper i flere størrelser, vi har også interiør og belysning. 

 

Møbelringen har egen teppeavdeling med stort utvalg i farger, størrelser og tekstiler.

 

Hos oss får du låne gratis tilhenger for å ta med deg møblene, og har du ikke mulighet til å ta med deg eller hente møblene du har kjøpt, så kjører vi dem gjerne hjem til deg og bærer de inn mot ett avtalt gebyr. 

 

Hos oss kan du låne gratis tilhenger. Vi tilbyr også hjemmelevering. Lagersjef Morten kjører møblene helt hjem til deg.

 

Hvis du vil slippe å montere selv, så gjør vi det gjerne for deg mot ett avtalt tillegg. Vi tar selvfølgelig med oss emballasjen i retur.

Velkommen til en trivelig handel hos oss på Møbelringen Bo Møbler, Tverråneset.

 

Følg gjerne Møbelringen på Facebook her.

Klikk & Hent kan gjøres fra vår nettbutikk her.