Ser frem mot 2021: Daglig leder Roger Krutå, selger Thomas Campos Einmo og salgssjef Kenneth Braaten har mange spennende nye bilmodeller å tilby i 2021.

Modellbonaza hos Bilalliansen

Skrevet for BILALLIANSEN
26.12.2020 13:00 - OPPDATERT 26.12.2020 19:18

Hos Bilalliansen ivrer de etter å komme i gang med neste år. De byr på hele fire lanseringer av nye bilmodeller i 2021 og alle fire treffer markedet på Helgeland midt i blinken. Bilene er nemlig LADBARE og med FIREHJULSDRIFT.

Alle fire modellene er lav- og nullutslippsbiler, noe som gjør de helt eller delvis avgiftsfrie – noe som igjen betyr mye for hvilket prisnivå bilene får. Vi snakker mye bil for pengene over hele linja, sier Roger Krutå, daglig leder i Bilalliansen.

I mars lanseres tre Plug-In Hybrider, to fra Hyundai og en fra Mitsubishi. Hyundai Tucson er en romslig SUV med et oppsiktsvekkende design både eksteriør- og interiørmessig.

 

Hyundai Tucson:  Forhåndssalget er startet og demobil er klar til prøvekjøring i uke 52.  Levering i mars 2021.

 

– Den får 56 km elektrisk rekkevidde, 265 hestekrefter, 1650 kg hengerkapasitet, 558 liter bagasjerom og et utstyrsnivå som bryter barrierer i segmentet, sier salgssjef Kenneth Braaten.

 

Hyundai Santa Fe:  Forhåndssalget er startet for levering i mars 2021.

 

Hyundai Santa Fe er en svær 7-seters familie-­SUV med et distinkt design. Den får samme drivlinje og utstyrsnivå som Tucson. Denne modellen passer perfekt inn i vår portefølje og kommer til å vekke både interesse og godfølelsen hos de som har bruk for en ekstra romslig personbil. Med tredje seterad nedfelt vil den som 5 seter by på hele 800 liters bagasjeromsvolum, sier Braaten.

 

Etterlengtet fra Mitsubishi

Mitsubishi Eclipse Cross er en etterlengtet nybil­lansering fra Mitsubishi. Eclipse Cross er en cross­over med et spenstig design og sportslige kjøreegen­skaper. Bilen byr på 188 hestekrefter, et understell som har bakkeklaring som en SUV, men med et mer kupelignende karosseri.

 

Mitsubishi Eclipse Cross: Forhånds­salget er startet for levering i mars 2021.

 

– Vi ser virkelig frem til å vise denne nye ­modellen, spesielt for våre eksisterende Mitsubishi­kunder, sier selger Thomas Campos Einmo. Etter at Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid ble lansert i 2014 har Bilalliansen levert over 250 eksemplarer av modellen.

– Outlander er en stor bil, og vi vet at mange har kjøpt Outlander til tross for, og ikke på grunn av størrelsen. Derfor blir det perfekt å kunne tilby en litt mer kompakt modell enn Outlander for bil­kjøperne på Helgeland, sier Einmo.

 

Hyundai 45: Konseptbilen Ioniq 5 bygger på. Design, spesifikasjoner og priser for Ioniq 5 offentlig­gjøres i januar 2021. Levering starter i juni 2021.

 

Helelektriske Hyundai Ioniq 5 kommer i juni, og da blir det sirkus hos Bilalliansen. Denne bilen flytter grenser på alle områder i segmentet. Den eliminerer også alt av innvendinger man måtte ha i forhold til å konvertere fra bensin eller dieselbil til elektrisk mobilitet med null utslipp.

 

– Klarer nesten ikke å vente

Hyundai Ioniq 5 blir en romslig familie-SUV med 500 km rekkevidde, firehjulsdrift, 310 hestekrefter, tilhengerkapasitet på 1400 kg, 100 kg taklast og en akselerasjon fra 0 til 100 på 5,2 sekunder. Når den i tillegg får lynlading, der den hurtiglader fra 10 til 80 prosent på 18 minutter snakker vi om en revolusjon. Det er bare å glede seg til Ioniq 5 er på plass i butikken til sommeren, sier salgssjef Braaten.

– Det ingenting som kan måle seg med å lansere nye og attraktive bilmodeller. Vi klarer nesten ikke å vente, så hvis det er noen som ser oss og synes vi oppfører oss som fuglehunder hele gjengen, så skjønner man hvorfor, avslutter daglig leder Roger Krutå med et smil.