Har du lyst til å invitere dine ansatte med på en opplevelse for livet? Nå kan du bli med Bodø Nu og Koment Bodø på julebordstur til Svalbard. Foto: Adobe Stock

Nå kan du bli med til
Svalbard direkte fra Bodø

Skrevet for Respons Nu
08.09.2021 14:31

Lyst på en uforglemmelig opplevelse? Da kan du bli med til spektakulære Svalbard i Nordlyssesongen. Ikke nok med det. Det blir også julebord og eksklusiv konsert med selveste Halvdan Sivertsen.

UNIK MULIGHET

Nå får helgelendingene  sjansen til en uforglemmelig reise til Svalbard, og det direkte fra Bodø fra 17-19.november.2021.

En perfekt mulighet til å gjennomføre alt fra julebord med vennegjengen eller bedriften, blåtur for de ansatte, konferanse, ledergruppemøte, til å invitere med seg sin bedre halvdel. 

- Dette er en opplevelse for livet, i uberørt arktisk villmark. En opplevelse man garantert vil huske, uttaler Therese Strand daglig leder i eventbyrået Koment Bodø.

Og ikke minst blir det julebordsmiddag hvor selveste Halvdan Sivertsen holder konsert. 

- Vi var ikke i tvil da vi skulle sette sammen et konseptt som vi tenkte ville treffe folk i Nord-Norge spesielt. Halvdan Sivertsen var et selvsagt valg for underholdningen på julebordet, fortsetter hun. 

En unik konsert med Halvdan Sivertsen er noe av det man kan oppleve på julebordsturen til Svalbard.

NORDLYSET

Og det er ikke bare god mat og underholdning som står i fokus når man er på Svalbard.

- Er man heldig med været vil man jo også kunne få se det vakre nordlyset, uttaler Christine Ilstad, Salgssjef i Bodø Nu. 

Turen går nemlig fra 17-19 november, noe som er i mørketiden på Svalbard. 

- Mørketida på Svalbard kalles også «polarnatta» og denne strekker seg i 2,5 måned fra midt i november til slutten av januar. Da er det perfekte forhold for å kunne se nordlys ved klarvær, fortsetter hun. 

I mørketiden på Svalbard er det mørkt hele døgnet. De eneste lyskildene er da stjernene, månen og nordlyset. Foto: Adobe Stock

FOTOKONKURRANSE

For spesielt interesserte vil Bodø Nu i samarbeid med Fotohuset Johnson, holde en egen fotokonkurranse med gratis kurs i mørketids- og nordlys fotografering. Kurset vil bli avholdt i forkant av turen. Det er den prisbelønte fotografen i Bodø Nu, Marion Klette som holder kurset, og premien er en innrammet forstørrelse av bildet fra Fotohuset Johnson. 

- Siden vi skal til et sted hvor det er gode forhold for nordlys, ønsket vi å bidra med et spennende element for de som er glad i å ta bilder, uttaler Christine Ilstad, salgssjef i Bodø Nu. 

Marion Klette har vunnet flere priser som fotograf. For eksempel bronsjemedalje i verdens største fotokonkurranse "Trierenberg" i 2021. Foto: Privat

SALGET ER I GANG

Det er allerede begynt å komme inn bestillinger, så dersom du ønsker sikre deg eller din bedrift plasser er det nå lurt å være raskt ute. 

- Mange har nok et behov for å oppleve noe spesielt etter den tøffe tiden vi har vært inne i. Det å kunne reise er jo ikke lengre noe man tar for gitt, fortsetter Ilstad.  

Det er mulig å melde på både små og store grupper til julebordsturen til Svalbard. Men det lønner seg å være raskt ute.

GOD VALUTA FOR PENGENE

Når turen ble planlagt av Koment var det opplevelsesverdien som stod i fokus. 

- Vi ønsket lage en pakke som var så attraktiv som mulig for folk. Da var det viktig for oss med direktefly blant annet, avslutter Strand. 

 

Dette er inkludert i julebordspakken: 

• Charterfly direkte Bodø-Longyearbyen t/r

• To netter på hotell inkludert frokost

• Transfer flyplass-hotell t/r

• Konsert onsdag 17. november med Halvdan Sivertsen

• Julebord inkl. 3-retters middag torsdag 18. november

• Fotokonkurranse for de som ønsker delta

• Reiseledere fra KOMENT

Pris per person i dobbeltrom: 13.500,- 
Pris per person i enkeltom: 15.950,- 

 

Les mer om detaljene her.  

For påmelding eller informasjon om turen ta kontakt med Therese Strand i Koment Bodø på email: [email protected] eller på tlf 976 82 303.