TOPPMODELLEN – Vi gleder oss til å kunne tilby de flotte modellene fra Suzuki til kundene våre, sier fra venstre selger William Helland, tekniker Carl Martin Lund og daglig leder Robert Lie hos Ramsengs Auto.

Ny give med Suzuki

Med Suzuki i spissen for en forsterket portefølje skal Ramsengs Auto befeste sin posisjon som de klart beste innen el-bil og hybridmarkedet.

– Vi gleder oss til å presentere de nye modellene for kundene våre, sier daglig leder Robert Lie hos Ramsengs Auto, en Rana-bedrift med røtter tilbake til 1973.

Og veteranbedriften skjønte tidlig at elektriske biler var fremtiden da de i 2011 var første ute på Mo, da med Nissan Leaf.

SKAPT FOR NORD-NORGE

Nå har de sikret seg Suzuki og med det kommer fem, flotte hybridbiler i ulike størrelser. Men felles for dem alle er at de har firehjulstrekk, noe som igjen passer perfekt for nordnorske forhold.

  • Ignis 4x4 Hybrid
  • Swift 4x4 Hybrid
  • S-Cross Hybrid SUV 4x4
  • Vitara Hybrid 4x4

Nyheten Across 4x4 Plug-in Hybrid, 306hk og med 75 kilometers elektrisk rekkevidde.

De to minste modellene har manuelle girkasser, for de to i midten kan du velge manuell eller automat, mens Across bare har automatgir.

Saken fortsetter under bildet.

LITEN OG SMART: Suzuki Swift er en liten og kjapp modell med firehjulstrekk. – En bil å bli glad i, sier fra venstre daglig leder Robert Lie, selger William Helland og tekniker Carl Martin Lund.

– Suzuki står for robust kvalitet og høy driftssikkerhet, sier bilselger William Helland.

VAREBIL MED NULLUTSLIPP

Neste tilskudd er Maxus elektriske varebiler.

– Disse er perfekte til bykjøring og som anleggsbiler. Når du ikke må ta hensyn til eksos-utslipp betyr det også at bilene uten problemer kan kjøre inn og ut av bedrifter og lageret, sier tekniker Carl Martin Lund.

En Maxus blir også din garantist for at du som bedrift kan leve opp til myndighetens ønske om nullutslipp på byggeplasser. Maxus kommer med to modeller i fire varianter, med et lastevolum fra 4,8 til 11,2 kubikkmeter. Det er også muligheter for å sette på tilhengerfeste.

ROBUST OG SOLID BOBIL

Tredje nyhet er Tourne bybobil:

– Denne er vinterisolert og designet spesielt med tanke på nordiske forhold. Den er under seks meter, noe som gir lavere fergepriser og gjør at du får lov til å kjøre inn i alle europeiske byer, sier Robert Lie. 

Bilen har solcellepanel og er bygge på et varebil- chassis, noe som gir en klart bedre kollisjons- sikkerhet.

Saken fortsetter under bildet.

MODERNE VERKSTED: Ramsengs Auto er best på el-biler i Rana, men fikser alle typer og modeller. Her er Reza Hoseini i full gang.

I tillegg til nyhetene har selvfølgelig Ramsengs Auto fortsatt sine klassiske Nissan-modeller. Kia har de frem til juli neste år, da merket skal over i et annet forhandlernett.

Ramsengs Auto er også en av Ranas ledende for- handlere av snøscooter, ATV og ulike tilhengertyper. I tillegg til å være merkeverksted for egne biler, tar de inn alle typer biler til reparasjon og EU-kontroll.