PRISVINNENDE SELSKAP: Hertz er i dag det markedsledende leiebilselskapet i Norge og de seks siste årene har de blitt kåret til landets beste bilutleieselskap under Grand Travel Award. Dette er reiselivsbransjens mest prestisjefylte kåring. – Stor stas, samtidig som det følger med et stort ansvar for å opprettholde kvaliteten, sier stasjonsleder hos Hertz Mo i Rana, Yothaka Sørensen.

Skaper gode opplevelser

Skrevet for Hertz Mo i Rana
02.04.2019 20:32

Miljøvennlige el-biler, praktiske varebiler, romslige ni-setere og arbeidsomme firehjulstrekkene: Uansett hva du trenger, så har Hertz Mo i Rana bilen som passer akkurat for deg.

– Ja, vi legger stor vekt på å ha et så bredt tilbud som mulig når det gjelder hvilke biler kundene kan leie, sier stasjonsleder for Hertz Mo i Rana, Yothaka Sørensen

Saken fortsetter under bildet.

GRØNT ALTERNATIV: Nissan Leaf el-bil er løsninger for deg som vil tenke miljø og bærekraft. Hertz har også e-Golf på listen.
GRØNN PROFIL
Og én av flere tydelige trender er det faktum at kundene legger stadig større vekt på det miljømessige fotavtrykket. Hvilket i praksis betyr at det er en økende etterspørsel etter el-biler.
 
Hvilket også er perfekt for Hertz, et selskap som har utarbeidet en klar miljøprofil, med vekt på grønne verdier:
 
– Som et verdensomspennende bilutleieselskap har vi en forpliktelse til å ta et tydelig ansvar på dette området, understreker Sørensen.
 
I praksis betyr det at stasjonen på Mo i dag kan tilby både Volkswagen e-Golf og Nissan Leaf. Og i takt med en stadig forbedret teknologi, så merker Hertz at den gamle rekkeviddeangsten er i ferd med å forsvinne.

Saken fortsetter under bildet.

GRUPPE-BILEN: Opel Vivaro er en praktisk ni-seter som passer perfekt til helgeturer med vennegjengen eller når laget ditt skal på en turnering.
NI-SETERE OG NÆRINGSBILER
Men det er også andre krav som gjør det viktig for et leiebil-firma å ha et stor bredde:
– Ni-setere er sterkt etterspurt av alt fra idrettslag, foreninger og de som bare ønsker å ta en vennetur til Sverige. Med plass til så mange i bilen, blir også utgiftene per person forsvinnende lave, sier Ståle Martin Kampen hos Hertz Mo i Rana.

Saken fortsetter under bildet.

ARBEIDSHESTEN:  Volkswagen Crafter er varebilen som rommer det meste når du skal ut på jobb.
 Et annet segment som er i vekst, er næringslivet. Stadig flere aktører i jernverksbyen ser store fordeler med å kunne leie biler i perioder med stor aktivitet, noe som er klart mer lønnsomt enn å måtte sitte med en stor bilpark hele året.
 
Dette har også Hertz tatt høyde for og har laget sitt eget Flexilease-program. Det betyr at du som privatperson eller bedrift, kan leie en bil så lenge du vil. Uten bindingstid og uten krav om forskudd.
 
PRISVINNENDE MARKEDSLEDER
Hertz er i dag det markedsledende leiebilselskapet i Norge og de seks siste årene har de blitt kåret til landets beste bilutleieselskap under Grand Travel Award. Dette er reiselivsbransjens mest prestisjefylte kåring.

Saken fortsetter under bildet.

KUNDENE ER SJEFEN: – Du blir aldri bedre enn den siste kundeopplevelsen og vi strekker oss hele tiden så langt som mulig for å skape den optimale opplevelsen når kundene leier en bil hos oss, sier staben hos Hertz Mo i Rana. F.v. Ståle Martin Kampen, Yothaka Sørensen og Martin Beck.
 – Dette er selvfølgelig stor stas, samtidig som det er forbundet med et stort ansvar. Vi blir aldri bedre enn det den siste kunden opplevde. For oss er service og tilgjengelighet alfa og omega, sier Martin Beck hos Hertz Mo i Rana.
 
25.000 LEIEDØGN
På Helgeland er Hertz tilstede på Mo, i Mosjøen, Brønnøysund og Sandnessjøen.
Til sammen har selskapet 150 biler i regionen og i fjor hadde de 25.000 leiedøgn.
 
Selskapet legger hele tiden avgjørende vekt på innspill fra kundene, noe som igjen har ført til at de vinterstid kun har biler med piggdekk. Dette på linje med at automatgir er førstevalget og at Hertz fortløpende vil styrke utvalget av el-biler.
 
GULLSERVICE
Hertz tilbyr også alle sine kunder å bli medlem i Gold Plus Rewards. Dette innebærer å få raskere service ved bestilling, henting og levering av leiebilen over store deler av verden. I tillegg kan man tjene poeng som kan løses inn i gratis leiedøgn og andre fordeler.
 
På mange av de store flyplassene i verden får våre Gold kunder også gå forbi køen og rett til leiebilen, noe som sparer våre kunder for mye tid på travle flyplasser. Og det beste med alt? Det er helt gratis og alle over 19 år kan melde seg inn.

Saken fortsetter under bildet.

LITEN OG KJAPP: Mercedes 180 B er den perfekte bybilen som lett tar seg frem gjennom gatene.
For å gjøre kundeopplevelsen komplett, har Hertz også innført en papirløs booking, med elektroniske leiekontrakter, hvor kundene hele tiden har alt de trenger tilgjengelig via mobil, nettbrett eller datamaskin
 
DEN GODE FØLELSEN
For å gjøre kundeopplevelsen komplett, har Hertz også innført en papirløs booking, hvor kundene hele tiden har alt de trenger tilgjengelig via mobil, nettbrett eller datamaskin.
 
Og for Yothaka Sørensen er svaret enkelt når hun blir spurt om hvorfor hun trives så godt i nettopp denne bransjen:
 
– Du får treffe en masse hyggelige folk, du er med på å gjøre kundenes reise mest mulig behagelig og så elsker jeg at det skjer noe hele tiden.