PRISGUNSTIG KVALITET: – Vi er stolte over å kunne tilby gode og prisgunstige innemøbler, sier fra venstre butikkmedarbeider på Obs Bygg Johan Ringstad, faghandelssjef Obs Gerd Halle og byggvaresjef Obs Bygg, Morten Klæboe.

Skaper stadig nye tilbud

Skrevet for coop helgeland
27.10.2020 18:32

Obs utvider hele tiden tilbudet. Nå kan du også sikre deg prisgunstige og gode innemøbler hos Obs Bygg, Mo i Rana.

– Vi utvidet butikken i vinter, fikk ledig plass og mulighet for å fylle det med innemøbler, sier bygg- varesjef Morten Klæboe.

Med tanke på at nordmenn kjøper innemøbler for fem milliarder kroner i året, mente Obs Bygg at dette var et marked de hadde lyst til å komme seg inn på.

Saken fortsetter under bildet.

NYE MØBLER: Her ser du recliner og sofa som du nå kan sikre deg hos Obs Bygg.VELDIG GODE TILBUD

– Og så vil kanskje møblene trekke litt flere kvinnelige kunder inn hit, sier Morten.

I utgangspunktet satser de på et smalt sortiment med: Spisebord, stoler, sofa, recliner og sofabord. Hyller og flere design på stoler og sofa kommer til etter hvert.

– Vi tilbyr møbler i god kvalitet til en meget konkurransedyktig pris, understreker Morten.

Saken fortsetter under bildet.

SPISEBORD OG STOLER: Moderne design, høykvalitet og svært konkurransedyktige priser gjør at de nye tilbudene hos Obs Bygg trekker nye kunder.EGEN GARN- OG STRIKKE-KOLLEKSJON
Møblene kan du kombinere med et rikt utvalg av puter, pledd og skinn. Og går du noen meter bort fra utstillingen er du rett inne i den myke avdelingen på Obs med strikk og garn.

Mjuk Garn, Coops egen garn-kolleksjon har designet helt egne kolleksjoner med strikkeoppskrifter til baby, barn og voksne.

Saken fortsetter under bildet.

 POPULÆR MODELL: Verketsjefen Ingrid Alte West- man trives i sin Verket genser!

På Mjukstrikk.no kan du laste ned oppskriftene til disse, helt gratis!
Der finner du også oppskriften til Verket-genseren som har blitt en lokal favoritt.

– Vi vet at kundene våre setter stor pris på at de får tak i det de trenger i sitt eget nærmiljø. Og vi har flere ulike garntyper i nøye utvalgte fiberkvaliteter, slik at du kan finne nettopp det du selv trenger, sier faghandelsjef Gerd Halle.

TRYGGE KJØP
Garnet er produsert av House of Yarn, som er Nor- dens største merkevarehus, grossist og produsent av kvalitetsgarn, strikkedesign og accessoirer til faghandel og kjedebutikker.

Saken fortsetter under bildet.

 EGEN KOLLEKSJON: – Med Mjuk Garn har vi skapt en egen kolleksjon hvor du også får gratis tilgang til strikkeoppskrifter til baby, barn og voksne, sier faghandelssjef Obs Gerd Halle.
– Derfor kan vi også garantere at garnet er produsert i henhold til nasjonale og internasjonale lover for bruk av kjemikalier, understreker Gerd.

House of Yarns samarbeidspartnere er dessuten medlem av Initiativ for Etisk Handel - IEH. Dette skaper en ekstra sikkerhet for deg som strikker og for dem som du strikker for.

CATERING OG KOLDTBORD
Og tar du først turen til Obs, så er du nødt til å sette av litt tid til å besøke kaféen som har blitt et stamsted for stadig flere. Obs Kafé har også et bredt tilbud når det gjelder å levere koldtbord og catering.

– Vi leverte nettopp maten til et stort bryllup, og fikk veldig gode tilbakemeldinger, sier Unn-Kristin Straumbotn, kokk med fagbrev, i Obs kafeen.

Saken fortsetter under bildet.

DU KAN TA MED ALT HJEM! I tillegg til koldtbord og catering, kan du ta med alt fra vår meny hjem. Trine Lise Mikalsen og Fredrik Hopaneng frister med fisk fra lokal leverandør og vegetar- burger med søtpoteter.

FIKSER DET MESTE
Ordningen med en tapasbasert meny hvor kundene kan sette sammen sine egne kombinasjoner har også vist seg å bli populær. Obs kafeen er også gode på koldtbord. Snitter til møter og minnestunder er et annet produkt ranværingene vet å sette pris på. Og skulle du få lyst på noe helt spesielt som overtidsmat, så er det bare å ringe til kaféen.

– Vi fikser det meste, sier Unn-Kristin.

LOKALE RÅVARER
Kafeen legger stor vekt på at det meste er laget fra bunnen av, gjerne med sterke innslag av lokale rå- varer fra HA Hanssen, ARV og Vega Delikatesser.

– Vi legger også til rette for at de med ulike mat- allergier skal ha et godt tilbud. For eksempel er kjøttkakene glutenfrie og vi har også en egen, glutenfri frityr for å være på den sikre siden» sier Trine Lise Mikalsen, kokk med fagbrev.

Obs Kafé har også skjenkebevilling med vin og øl. Her kan du blant annet få lokalbrygget øl fra AS Norsk Gjærverk.