Renate i en Stressless Tokyo fra Ekornes.

Slik finner du ditt perfekte møbel

Det er mange viktige valg å ta når man skal møblere og innrede hjemmet sitt. Møbelringen på Tverråneset har over 35 års erfaring og bidrar gjerne med sin kunnskap.


Det finnes en sofa for alle

Møbelringen har daglig besøk av kunder som leter etter den perfekte sofaen, og her har de ett stort utvalg å tilby.

 

Sofaen Linnea fra Hjellegjerde har et mykt og urbant uttrykk.

 

Det kan være lurt å måle opp stuen i forkant av butikkbesøket for hvor stor plass man har til rådighet, i tillegg til å tenke gjennom hva slags uttrykk du ønsker deg. Hvis du syns det er vanskelig å se for deg løsninger, holder det selvsagt att du tar med målene. Så kommer vi med forslag og anbefalinger på løsninger. Det finnes en sofa for alle behov, uansett om du trenger sitteplass til to eller ti. For å sikre att du får nøyaktig den sofaen du trenger, tilbyr nå mange produsenter skreddersøm og valgmuligheter for møblene. Det betyr at du kan tilpasse sofaen til dine behov og din stil, uten at det nødvendigvis koster noe mer.

 

Til spisestuen kan vi tilby skreddersydde løsninger

Uansett om du har en separat spisestue, om du bruker en del av stuen eller om du har en spisekrok på kjøkkenet, så er det fullt mulig å skape en inspirerende sone for hyggelige måltider.

For å sikre att du skal få ett spisebord som passer perfekt til din spisestue eller spisekrok, og som har den stilen som passer deg best, kan det være smart å velge en serie som lar deg skreddersy møblene dine. Materiale, farge og størrelse kan i mange tilfeller tilpasses nøyaktig dine behov og ønsker. Så man kan få maksimalt ut av spiseplassen.

 

Woodstory spisebord og skap med Stressless dining spisestoler.

 

Woodstory lages på bestilling og er det nærmeste du kommer snekkerbygde møbler uten å få snekkeren på besøk hjemme. Hos Woodstory blir treet sortert for hånd før det tørkes og deretter produseres i tråd med gamle håndverkstradisjoner. Man kan få tilpasset ønsket størrelse på bord om det er langt eller rundt, og man kan velge mellom mange farger på treverket.

Og sammen med gode spisestoler som lar deg og gjestene bli sittende komfortabelt lenge etter att middagen er inntatt, er en god investering.

Lekre spisestoler fra Stressless følger kroppens bevegelser, og gjør det ekstra behagelig å bli sittende ved bordet også lenge etter måltidet er ferdig. Disse flotte stolene kommer i flere farger og med ulike ben.

 

Til soverommet er det viktig at man velger riktig seng og madrass

Rett madrass er en viktig ingrediens for god søvn, overskudd og energi. Hos oss får du de beste tipsene når du skal ha ny seng. Det finnes mange ulike sengetyper, hvor kontinentalseng og rammemadrass er blant de mest kjente og polulære.

 

Kimmi og Renate viser frem den fantastiske Smaragd kontinentalseng fra norskproduserte Wonderland.

 

Tips til deg som skal prøve seng:

  • Ta av deg jakken, ellers kommer 
    du ikke tett nok på madrassen.
  • Slapp godt av når du prøver seng, og fokuser på å finne den sovestillingen du vanligvis har.
  • Pass på att ryggen ligger rett, og kjenn etter om skulder og hofte får god støtte i madrassen.
  • Prøv ulike høyder på puten, det kan gjøre en stor forskjell på hvor behagelig sovestilling du får.

 

Lik å følg Møbelringen Mo i Rana her