– VELKOMMEN:  Daglig leder, Kenneth Johansen sammen med noen av sine medarbeidere f.v. Sven Johansen, Marius Myrvang, Christer Pettersen og Marte Erlandsen. De ønsker deg velkommen til å la deg inspirere. På Bohus har de hele tiden stort fokus på at alle utstillingene er fornyet og presenteres på best mulig måte.

Tidlig ute med nye trender

Skrevet for BOHUS
22.02.2019 20:00

Bohus legger vekt på å inspirere deg til å fornye hjemmet ditt.

 – Nøkkelen til vår suksess er dyktige servicemedarbeidere med stor interesse for interiør, sier daglig leder Kenneth Johansen på Bohus.

– Det betyr i praksis at vi hvert år legger ned store, menneskelige ressurser for å skape en selgende butikk i form av nye farger, nye dekor og nøye uttenkte ut- stillinger som viser hvordan de ulike varene fungerer i et miljø.

Saken fortsetter under bildet.

LYSE UTSIKTER: – Det finnes utallige løsninger for å skape en perfekt lyssetting i nettopp ditt hjem, sier interiøransvarlige Marte Erlandsen.

BREDT UTVALG

Butikken har nettopp satt opp en helt ny belysnings- avdeling og det finnes egne avdelinger for stilartene rustikk, nordic og klassisk.

– Lysavdelingen har blitt veldig flott, men vi er også stolte av den klassiske med en signature collection av Halvor Bakke, sier Johansen.

 – Vi legger vekt på å hjelpe deg å finne de riktige varene, og gjør alt for å gi deg god service. Vi er tilknyttet et stort sentrallager i Oslo og kan dermed tilby bransjens korteste leveringstid på store deler av sortimentet, sier Johansen.

Saken fortsetter under bildet.

PERFEKT PLASSERT: Lokaliseringen på OBS-senteret er perfekt, med gode parkeringsmuligheter og et svært tilgjengelig lager. Naboskapet til XXL gjør også at Bohus er sikret en god tilgang av potensielle kunder.

 FULLVERDIG NETTHANDEL

Han poengterer at Bohus er en innovativ kjede og den første av de landsdekkende kjedene som har en full- verdig netthandel:

 – Vi kan tilby deg en sømløs handleopplevelse hvor butikk og nett går hånd i hånd, sier Johansen

 Lokaliseringen på OBS-senteret er perfekt, med gode parkeringsmuligheter og enkel henting rett ut fra lageret. Når senteret i tillegg har en mye besøkt XXL-butikk, har Bohus sikret seg en god tilgang av potensielle kunder.