LYKKELIG SELGER - OG KJØPER:: Christer Hagen stolte på REDE da han skulle selge på Selfors og finne noe nytt i sentrum. Nå er han klar for å flytte inn i O.T.O. – De hjalp meg med å realisere drømmen min.

– Trodde aldri jeg ville finne drømmeboligen

Skrevet for REDE Eiendomsmegling
17.01.2018 19:05 - OPPDATERT 19.01.2018 13:13

Da CP-rammede Christer Hagen skulle selge boligen på Selfors og kjøpe leilighet i sentrum, hadde han en lang liste med krav. REDE Eiendomsmegling sørget for at alt gikk knirkefritt.

 – Det som for andre kan fremstå som små detaljer, er faktisk helt avgjørende for at min hverdag skal fungere optimalt, sier Christer.

Rett flyt i livet

Han gjør aldri noe nummer av at han har Cerebral Parese, men det finnes noen ufravikelig krav som må innfris for at livet skal få den rette flyten.

Og det fikset Rede, som var kontaktpunktet som koordinerte alle fagfolkene som var involvert. Nå gleder Christer seg til å ta i bruk den flunkende nye leiligheten i O.T.O.

Saken forsetter under bildet.

FANT TONEN ØYEBLIKKELIG: Allerede etter noen får minutter inn i det første møtet skjønte Christer Hagen at Joar Adolfsen var den rette mannen for både salg og kjøp.

I trygge hender

Prosessen begynte for to år siden og etter det første møtet med REDE-megler Joar Adolfsen, skjønte Christer at han var i trygge hender:

– Vi fant tonen og var begge enige om at en klar og direkte dialog var det beste.

For Christer hater å gå rundt grøten, dessuten var han svært spent på alle faser av salg og kjøp.

Saken fortsetter under bildet.

FARVEL ETTER 14 ÅR: Christer Hagen hadde lagt ned mye arbeid og penger i boligen i Krokveien. REDE sørget for at salget ble gjennomført på en profesjonell og trygg måte.

En milepæl i livet

– Jeg har aldri solgt før og etter 14 år på Selfors var det dessuten en viktig del av livet mitt som skulle ut på markedet.

Der har han i praksis byttet ut alt, med unntak av inngangsdør og ringeklokke. Det skulle da også vise seg at det på ingen måte var noe problem å få solgt boligen til en god pris.

Saken fortsetter under bildet.

FIKK GODE RÅD: –Joar hjelp meg gjennom hele prosessen med kjøp og salg på en proff og betryggende måte, sier Christer Hagen.

 Tok seg tid til å lytte

– Bare det faktum at Joar tok seg tid – i en travel hverdag – til virkelig å lytte, var noe som imponerte meg. Og når jeg ble stresset, så var det han som fikk meg til å puste med magen.

– Og det var han som satte ned foten når jeg kom med urealistiske forventninger.

Må forstå kunden

For Joar Adolfsen, en garvet veteran med 23 i bransjen, handler det alltid om å bli kjent med kunden.

– Det er mye psykologi her, jeg må klare å sette meg inn i hva som er viktig for den enkelte.

Lykkelig slutt

Så ble det en spennende budrunde, hvor Christer ikke turte å ta lunsjpause før alt var i boks. Nå er han bare lykkelig og konkluderer:

– Jeg kunne ikke valgt en bedre megler. Det var rett og slett irriterende lite å sette fingeren på.

Saken fortsetter under bildet.

GARVEDE VETERANER: REDE-meglerne Turid Brendås og Bente M. Dahle sitter med til sammen 55 års kunnskap om boligmarkedet. – Dette gjør oss i stand til å bistå kundene på en best mulig måte, sier de to.

REDE Eiendomsmegling ble etablert i 2015, som et resultatet av en fusjon mellom Eiendomsmegleren Helgeland, GARANTI Eiendomsmegling og MOBO Eiendomsmegling. Dette borger for erfaring, nærhet og kunnskap.

55 års erfaring

I Tora Meyersgate 9, samlokalisert med MOBO, sitter to meglere med til sammen 55 års erfaring og som er eksperter på borettslagsleiligheter.

– Vi kjenner dette markedet – inn og ut, sier Turid Brendås og Bente M. Dahle.

Dette skaper igjen den nødvendige tryggheten hos kunder som kanskje er noe usikre på hva begrep som fellesgjeld, innskudd og felleskostnader betyr for familiens budsjett.

Bygger fremtiden

Borettslagene er en del av sjela på Mo. De kom vandrende hånd i hånd med et offensivt jernverk. Sammen skulle de bygge fremtiden.

Og der jernverket i dag er forvandlet til en kreativ industripark, har også borettslagene fornyet seg og dukker opp i tidsriktig design som O.T.O.

I 2018 fremstår Helgeland som en av Nord-Norges mest slagkraftige regioner, og derfor er også REDE tydelig til stede i Mosjøen, Sandnessjøen og Brønnøysund.

Saken fortsetter under bildet.

OFFENSIVT BOLIGBYGGELAG: MOBO legger like stor vekt på å ruste opp gamle borettslag som på å utvikle nye og tidsriktige løsninger. – Samarbeidet med REDE skaper en vinn-vinn situasjon, sier seksjonsleder for forvaltning, Jørn Sandstedt.

Fruktbart samarbeid

Hos MOBO ser de mange fordeler ved å samarbeide med fagfolkene i REDE:

– Vi utfyller hverandre og sammen kan vi levere et komplett produkt som er tilpasset markedet, sier seksjonsleder for forvaltning, Jørn Sandstedt.

Med 3.900 enheter, er det mye som skal passes på. Samtidig kommer det nye prosjekter.

– Det blir en fascinerende blanding av å ruste opp og modernisere de eldre borettslagene og drive frem nye løsninger, sier Sandstedt.

MOBO sørger for en problemfri hverdag for borettslagene, med støtte til alt fra

regnskap og forsikring til vedlikehold og vaktmestere.

Saken fortsetter under bildet.

HEKTISKE DAGER: Når budfristene begynner å løpe ut, er det hektisk aktivitet i lokalene til REDE. Her er daglig leder Stig Magne Øie i løpende dialog med eiendomsmegler Sirianne Voie Brochmann.

Eksamen hver dag

Når alt kommer til alt, koker det ned til kvalitet og REDE er klar over at de aldri blir bedre enn siste oppdrag:

– Sånn sett er vi oppe til eksamen hver dag, sier daglig leder Stig Magne Øie.

Som sjef for den største og mestselgende megleren på Helgeland, er han ansvaret bevisst.

– Vi kjenner markedet, har et stort kontaktnett, solide databaser og grundige analyser av utviklingen. Alt dette gjør at vi er meget godt rustet til å skreddersy en løsning for en bestemt kunde i et konkret område.

Saken fortsetter under bildet.

    STORT ANSVAR: – Å selge eller kjøpe en bolig er en av de største avgjørelsene i folks liv. Da er det vår oppgave å sørge for at dette skjer i trygge former, sier daglig leder i REDE Eiendomsmegling, Stig Magne Øie.   

Komplett tilbud

Så er det også slik at REDE ikke bare konsentrerer seg om borettslagsleiligheter, de dekker hele markedet.

– Både kjøper og selger er naturligvis opptatt av å finne den ideelle prisen. Nettopp det er en utfordring vi elsker. Det er derfor vi gleder oss til å gå på jobb hver dag, sier Stig Magne Øie.