Gjør deg trygg: Seniorrådgiverne Ynge Mikalsen og Skjalg Arneberg Jensen hos Forsikring Helgeland ber deg tenke over hva og hvem som betyr noe for deg, når du skal forsikre noe.

Trygghet — for det og de du er glad i

Skrevet for Helgeland Forsikring
08.06.2021 15:00 - OPPDATERT 08.06.2021 15:35

– Vi har som krav til oss selv at våre kunder skal ha fått tilbud om de beste forsikringene vi har, forteller Arneberg Jensen


– Vi ønsker at du skal ha best mulig forsikring. Som en lokal aktør kan vi tilpasse dine forsikringer etter behov som gjelder her vi bor.

Det sier seniorrådgiverne Skjalg Arneberg Jensen og Yngve Mikalsen hos Forsikring Helgeland AS. De holder til midt i gågata i Mo sentrum og er dermed lette å treffe.

– Vi har som krav til oss selv at våre kunder skal ha fått tilbud om de beste forsikringene vi har, forteller Arneberg Jensen.

– Så kan heller kunden takke nei og velge noe annet. Men han eller hun skal i alle fall ha fått tilbudet, legger Mikalsen til.

Lokal og nær

Forsikring Helgeland selger forsikringsordningene til Eika, som er en komplett leverandør av forsikringer. Du kan kjøpe forsikringer hos dem uavhengig av hvilken bankforbindelse du har.

– Vi mener det er en stor fordel at vi er lokalt plassert. Da kjenner vi de lokale forholdene når vi skal gi råd til deg om hvilke forsikringer som er smarte for deg å ha. For eksempel er det mange i Rana som ikke har toppdekning i boligforsikringen sin, det vil blant annet si at de dekker følgeskade ved vanninntrengning gjennom utett yttertak eller utett yttervegg over terreng. Plutselig og uforutsett skade på våtrom samt vannskader tilstøtende rom omfattes av pluss dekningen.

– Og har det skjedd en skade på grunn av uvær, så vet vi hva som har skjedd og hvor det skjedde. Det er mye enklere å forklare skadeomfanget til oss, enn til en rådgiver som sitter et annet sted i landet, sier Arneberg Jensen.

– Sjekk hva forsikringen din dekker!

Deres beste råd til deg er at du sjekker hva de ulike forsikringene dine dekker og at du ikke tar for gitt at du har de beste vilkårene i din forsikring.

– Den enkleste måten å sjekke forsikringene dine på, er å ta med forsikringspapirene dine til oss og la oss gjøre en sammenligning. Da får du en skriftlig dokumentasjon hva dine forsikringer dekker sammenlignet med andre leverandører, sier Arneberg Jensen.

Dette kan selvfølgelig også ordnes på telefon eller e-post. I dag er det også lett å bytte forsikringsselskap - en prosess som Forsikring Helgeland ordner for deg.

– Vi mener at vi tilbyr et kinderegg til kunden: De beste forsikringene, sikkerhet og trygghet dersom skader eller sykdom oppstår, og penger spart. 


Gjør deg trygg: Seniorrådgiverne Ynge Mikalsen og Skjalg Arneberg Jensen hos Forsikring Helgeland ber deg tenke over hva og hvem som betyr noe for deg, når du skal forsikre noe.