Foto: NSF Hopp

Robin tilbake på landslaget

Skrevet av Roger Marthinsen
20.01.2020 14:59

Imponerte stort i helga – nå er Stålkam-hopperen tilbake i verdenscupen.

Som Rana No meldtye i går, så leverte Robin Pedersen en førsteklsses søknad om å komme med på verdenscup-laget igjen, med en 1. plass og en 3. plass i helgens COC-renn i Klingenthal.

Og i dag kom bekreftelsen:

Til helga er Stålkameratene-hopperen tilbake i World Cup, i polske Zakopane til helgen.

– Det er veldig godt å være tilbake i World Cup etter en bra helg i COC. Den store forskjellen fra tidligere er at jeg nå får brukt beina. Jeg gleder meg veldig til nye muligheter i World Cup. Der skal jeg jobbe videre med oppgavene mine. Det blir gøy med litt trøkk i bakken igjen. Polakkene skaper en fantastisk ramme som jeg håper å se mer av under RAW AIR på hjemmebane i mars, sier Robin Pedersen til nettstedet Bercutschi skijumping.

Landslagssjef Alexander Stöckl bekrefter at det var Pedersens hopping i helga som gjorde at han nå tar tilbake plassen på verdenscuplaget, der han skyver ut Anders Håre. 

– Håre har vært med en stund og samlet nyttig erfaring på øverste nivå. Han går ut og blir erstattet av en Robin Pedersen som virkelig har vist gode prestasjoner under COC-rennene i Klingenthal, sier Stöckl.

Laget til World Cup hopp i Zakopane:

Andreas Buskum (Lensbygda)

Johann Forfang (Tromsø SK)

Robert Johansson (Søre Ål)

Marius Lindvik (Rælingen)

Robin Pedersen (Stålkameratene)

Daniel-André Tande (Kongsberg).

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.