Foto: Roger Marthinsen

Ruskjøring, ordensforstyrrelse og kjøring i 160 km/t i tunnel

Skrevet av Roger Marthinsen
27.10.2019 07:27 - OPPDATERT 27.10.2019 07:38

Utrykningspolitiet stanset i natt et kjøretøy i Mo i Rana, der føreren av dette er mistenkt for ruspåvirket kjøring.

– Bevissikring utført og anmeldelse blir opprettet, melder Nordland politidistrikts operasjonssentral.

I sentrum ble en mann i 20-årene innbrakt til politistasjon på Mo, som følge av ordensforstyrrelse på utested.

— Mannen fikk pålegg om å forlate stedet, men etterkom ikke dette. Anmeldelse blir opprettet, melder operasjonssentralen.

Andre steder i fylket har politiet hatt mer å gjøre i natt:

På Strand hotell i Svolvær ble det full brannutrykning, etter at noen hadde utløst et brannslokkingsapparat i kjelleren samt utløst brannalarmen.

I Fauske holdt Utrykningspolitiet en laserkontroll i Røvikatunnelen, i natt. Der ble en mann i 20-årene stanset etter å ha blitt målt til å kjøre med 160 km/t. Fartsgrensa i tunnelen er 80 km/t. Førerkortet ble beslaglagt på stedet, og et rettslig etterspill kan påventes for mannen. 

I Sandnessjøen rykket politiet ut til et utested, etter melding om en kvinnelig gjest som var utagerende. Kvinnen, som er i slutten av tenårene, blir anmeldt for ordensforstyrrelse og ble bortvist fra sentrum resten av natten. 

I Bodø ble en mann i 30-årene pågrepet, siktet for pirattaxi-kjøring, i natt, melder politiets operasjonssentral. Mannens bil er beslaglagt, og forholdet blir nå anmeldt og etterforskes videre.

[annonse]
På Fauske har politet pågrepet en mann i 20-årene, etter en voldshendelse på en privatfest, mens i Svolvær ble en mann i 20-årene pågrepet på grunn av besittelse av narkotika.

 

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.