Illustrasjonsfoto

Pågrep mann som knuste blomsterkasser med slegge

Skrevet av Roger Marthinsen
06.07.2019 06:05 - OPPDATERT 06.07.2019 11:00

Mann slo blomsterkasser – kvinne slo etter folk. Begge havnet i fyllearresten.

Like etter klokken fire i natt meldte politiet at man hadde rykket ut til Finneidfjord, etter å ha mottatt melding om at en mann gikk rundt og ødela blomsterkasser med ei slegge. Dette fremsto, forståelig nok, som skremmende på enkelte.  

Da politiet ankom stedet ble mannen med slegga, en beruset mann i 30-årene anholdt, og tatt med til politiets arrest ved Mo i Rana politistasjon. Nordland politidistrikts operasjonssentral melder at det vil bli opprette sak mot mannen etter nattens hendelser.

SINT DAME SLO ETTER FOLK

På Mo ble en beruset kvinne i 20-årene satt i fyllearresten for natta, etter at hun hadde opptrådt utagerende i Mo sentrum. 

Politiet rykket ut til det man trodde var et slagsmål i sentrum. Da man kom til stedet viste det seg at det var en mann som hadde tatt kontroll på den utagerende kvinnen, i påvente av at politiet skulle ankomme.

– Kvinnen var sint etter å ha blitt bortvist fra utested, og hadde slått etter folk. En mann har tatt kontroll på kvinnen inntil patruljen ankom. Ingen er skadet. Kvinnen er satt i drukkenskapsarrest og blir anmeldt for ordensforstyrrelse, rapporterte operasjonssentralen ved Nordland politidistrikt rundt klokken ett i natt.

BORTVIST FRA BUTIKK

Klokka halv tre meldte operasjonssentralen at en patrulje hadde rykket ut til en butikk på Gruben, der to personer ble bortvist fra stedet.

– De var beruset og høylytte. En var i 20-årene og en var i 50-årene, opplyses det fra Nordland politidistrikts operasjonssentral.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.