Kunnskapsparken Helgelands Bjørn Audun Risøy ser frem til to dager med SIVA og innovasjonssamling på Mo. Foto: Roger Marthinsen

Innovativ samling på Mo

Skrevet av Roger Marthinsen
27.10.2017 17:49 - OPPDATERT 09.01.2018 04:04

Rundt 120 deltakere er ventet til Mo, når SIVA for første gang legger sin samling for alle innovasjonsselskap til Rana.

Det er Selskapet for industrivekst – SIVA – som står for samlingen som er for næringshager og inkubatorer i Sivas programvirksomhet.

Målet med samlingen er at både innovasjonsselskapene og Siva skal få inspirasjon og innspill til videreutvikling av arbeidet knyttet til programvirksomhet og selskapsutvikling.

 Overskrift for samlingen er "Vi spiller hverandre gode". Første dag er tema "Region-, nærings- og bedriftsutvikling – innovasjonsselskapenes rolle". Andre dag har forkus på utvikling av program og programoperatører.

Kunnskapsparken Helgeland vil være lokalt vertsskap. Adm.dir Bjørn Audun Risøy trekker frem flere faktorer som kan forklare hvorfor SIVA denne gang har valgt Mo for sin samling for innvovasjonsselskap.

– Vi har lyktes godt med å utvikle næringsliv og samfunnet gjennom et unikt samspill mellom Kunnskapsparken Helgeland, industrien, kunnskapsaktører og det offentlige. I tillegg har vi Mo industripark som er et av Norges mest spennende industrimiljøer. Også det at Campus Helgeland har hatt en fin utvikling medvirker positivt, sier Risøy.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.