Sara Limstrand (nærmest kamera) danset en av tre hovedroller i kveld, sammen med Josef Dalskjær Albertsen og Tina Aalberg (ikke på bildet). Foto: Hedda Hiller

Sara Limstrand (18) er årets elev!

Skrevet av Hedda Hiller
04.06.2021 19:25 - OPPDATERT 05.06.2021 07:02

– Hun rører våre hjerter med sin fine, ydmyke fremtoning, men er allikevel samtidig så sterk i sin ånd.

Etter premieren på Tip Toes 34. elevforestilling utnevnte Sissel Venes, tradisjonen tro, årets elev på Tip Toe dansestudio. Den 32. i rekken fra og med 1989. 

I år, eller rettere sagt i 2020, er det Sara Limstrand som kan smykke seg med denne tittelen. Årets elev 2021 blir utropt på juleforestillinga i 2021. 

– Årets elev er et helskjønt menneske som er varm og snill mot alle på sin vei. Som løser alle utfordringer med et smil, og som tar all koreografi og korreksjoner på et blunk, sa studioleder og eier av Tip Toe, Sissel Venes, fra scenen under premieren. 

Sara Limstrand har danset på Tip Toe siden hun var bare fire år gammel, og har hatt flere store roller ved dansestudioet. Også i år har hun flere bærende roller i "Et hjem for deg" del 1 og del 2. 

– Hun har deltatt på omtrent annenhver dans her i kveld, og hennes teknikk og danseuttrykk er helt fantastisk, og gjør stort inntrykk på oss. Hun rører våre hjerter med sin fine, ydmyke fremtoning, men er allikevel samtidig så sterk i sin ånd.

– Årets elev utstråler noe helt spesielt! Kjære alle sammen, årets elev er Sara Limstrand. 

Se stor bildeserie fra Et hjem for deg i Rana No i morgen ettermiddag!

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.