Adrian Olsen Teigen scoret i debuten for sin nye klubb. Foto: Roger Marthinsen

Debuterte med scoring og braknederlag

Skrevet av Roger Marthinsen
25.06.2018 21:14 - OPPDATERT 26.06.2018 07:30

Adrian Olsen Teigen brukte 22 minutter på å score sitt første mål for sin nye klubb, mot Rosenborg

Adrian Olsen Teigen spilte fra start da Levanger FKs 2. lag i kveld møtte Rosenborg 2, i en seriekamp i 3. divisjon. Og den tidligere Mo IL- og Åga-spilleren brukte ikke lang tid på å markere seg for sin nye klubb, på sin nye hjemmebane:

Etter 22 minutter sendte 18-åringen, som har fått trøye nummer 11 i sin nye klubb, Levanger FK i føringa mot Rosenborg. 

Frøysa inn for RBK

Men Teigen og hans nye lagkamerater var ikke i føringa veldig lenge mot et sterkt RBK-lag, som hadde med en håndfull spillere med mer enn en håndfull A-lagskamper. Like før pause utlignet gjestene ved Filip Brattbakk, som er sønnen til den tidligere Bodø/Glimt-, RBK- og Celtic-angriperen Harald Martin Brattbakk.

Og etter pause pøste RBK på med tre nye scoringer, slik at det til slutt endte med 1-4-tap for Levanger 2. To av RBKs scoringer ble signert Erik Botheim, som står med ni kamper og tre scoringer for Rosenborgs A-lag.  

For RBK2 kom forøvrig en annen tidligere Mo IL-spiller på banen. Da seks minutter gjensto kom Brede Frøysa inn som innbytter for RBK. Dette var Frøysas femte kamp for RBK 2 denne sesongen.

Nest sist med både A- og B-laget

Adrian Teigens nye klubb Levanger FK kjemper forøvrig mot nedrykk både med sitt 1. lag i OBOS-ligaen og med 2. laget i 3. divisjon. Både i OBOS-ligaen og i 3. divisjon avdeling 5 ligger laget i øyeblikket nest sist på tabellen.

Teigens første mulighet til å bli tatt ut i A-lagstroppen og dermed få sin debut i OBOS-ligaen først etter 19. juli, når overgangsvinduet åpner. Dette skyldes at man må ha proffkontrakt for å spille på nest øverste eller øverste nivå, og her er overganger regulert innenfor periodene med åpent overgangsvindu. 

 

 

 

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.