Ida Maria Børli Sivertsen er blant dem som har stått i bresjen for Folkeaksjonen for høyere utdanning på Helgeland. Foto: Hans Petter Sørensen Foto: Hans Petter Sørensen

SE BILDENE: Spontan folkefest på Nesna

Skrevet av Hedda Hiller
07.06.2019 09:12 - OPPDATERT 07.06.2019 17:02

I går besøkte konstituert rektor ved Nord Universitet, Hanne Solheim Hansen, campus på Nesna for å takke av Sven Erik Forfang, som går av med pensjon.

Det resulterte i en spontan folkefest på Nesna, der Folkeaksjonen for høyere utdanning på Helgeland arrangerte en markering på uteområdet mellom nybygg og gamlebygg ved campus Nesna.

– Målet med markeringen er at rektor skal se og oppleve at det yrer av liv på Nesna og at vi IKKE har tenkt å legges ned! skriver Folkeaksjonen for høyere utdanning på Helgeland på arrangementets Facebook-side.

Se bildeserie nederst i saken. Klikk på galleri for å åpne, og bla ved å sveipe eller bruke piltastene. Alle foto: Hans Petter Sørensen

Bildeserie
Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.