Se ordfører Geir Waage i latter-duell på Kulturhuset Mo

Skrevet av Hedda Hiller
05.08.2019 16:01 - OPPDATERT 06.08.2019 11:34

Ordføreren klarte å holde maska i duell med Fredrik Hågensen i Guttakødder.

Elias Bårdsen, Fredrik Hågensen og Steffen Johansen i Guttakødder solgte i helga ut Kulturhuset Mo med sitt første liveshow. Med seg hadde de også artisten Sondre Langseth Remmen. 

– Vi ønsket å ta konseptet vårt ut til folket, men samtidig sørge for å gjøre noe som ikke så ofte blir gjort. Derfor bestemte vi oss for å kjøre en talkshow stil på dette showet. Jeg veit ikke hvor ofte det har vært talkshow på Mo før, men det funket veldig bra, sier Elias Bårdsen, som er programlederen i Guttakødder i ei pressemelding.

– Derfor var det ekstra viktig å lande både musiker og gjest. Sondre Langseth Remmen er en god venn av alle i podkasten og han er rett og slett flink. Derfor kom det ikke som noe sjokk på gutta i podkasten at Langset Remmen leverte en helt rå framføring.Den magiske framføringen av Sondre sørget for at den gode stemningen i kulturhuset ble satt fra starten av.

(Saken fortsetter under bildet)

Guttakødder sto for første gang på scenen sammen i helga. Foto: Privat

Guttene hadde også med seg ordfører Geir Waage som gjest i episoden. Ordføreren stilte opp, og latteren satt løst. Waage kom seirende ut av «Ikke lov å le»-duellen mot podkast gutten Fredrik Hågensen.

Guttene hadde før helga aldri stått på en scene. Hågensen hyller de 200 oppmøtte.

– Vi var alle ganske nervøse til å starte med, men å høre jubelbrølet fra de oppmøtte sørget for at nervene forsvant, sier Hågensen.

– Tilbakemeldingene i etterkant har faktisk vært det morsomste. Folk som jeg ikke kjenner har kommet bort å sagt de aldri har ledd så mye før, og at vi må gjenta dette engang. Det setter vi stor pris på, og det gjør oss tryggere på det vi holder på med, sier Steffen Johansen, før Elias legger til:

– Vi må også huske på å rette en stor takk til Kulturhuset Mo og byscena. Uten dem hadde vi aldri fått muligheten til å gjøre dette. Maiken Johansen og kulturhuset Mo har hjulpet oss masse, og sørget for at vi har fått vår debut på ei scene, sier Elias Bårdsen.

Ordfører Geir Waage var gjest under showet. Foto: Privat

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.