Sebastian Reinke Kristensen og Thomas Grønning er formelt klar for sin nye klubb, Ranheim. Foto: Roger Marthinsen

Sebastian og Thomas er klare for Ranheim

Skrevet av Roger Marthinsen
05.09.2019 12:37 - OPPDATERT 05.09.2019 15:02

Skal først kjempe seg inn på laget som kjemper om opprykk til 2. divisjon.

De tidligere Rana FK-spillerne Thomas Grønning og Sebastian Reinke Kristensen er klare for Ranheim IL-fotball Topp. Dette melder Rana FK i en pressemelding.

– Vi ønsker dem lykke til, melder daglig leder Sigurd Hognestad i en pressemelding. 

Kristensen og Grønning vil i første omgang være aktuelle for Ranheims andrelag, som ligger på andreplass i 3. divisjon avdeling fem, to poeng bak ledende Rosenborg 2. 

– Nå i starten handler det mest om å komme seg inn i gruppa og få trent godt. Vi skal kjempe oss inn i en startellever i 3. divisjon, der Ranheim har et godt nok lag til å rykke opp, om ønsket er der. Så får vi ta det derifra, sier Thomas Grønning til Rana No.

– Fremover blir det å trene hardt og bli kjent med gruppa. Så får jeg se om jeg får noen kamper før sesongslutt, sier Sebastian Reinke Kristensen. 

Dermed vil de to tidligere Rana FK-spillerne havne i en opprykksduell med ranværing og tidligere Mo IL-spiller Brede Frøysa, som spiller for RBK 2.

Frøysa, Kristensen og Grønning blir forøvrig ikke de eneste ranværingene i denne avdelingen. I samme avdeling finner vi også Oskar Drotninghaug Sæterstad Moe, som spiller for Kongsvinger 2. Laget ligger i øyeblikket på 11. plass, rett over nedrykksstreken i avdelingen. 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.