Aleksander Sandsvær Djønne senket Gruben i sesongavslutninga på Lurøya i dag. Foto: Roger Marthinsen

Senka klubben som koster han en ukelang lunsj

Skrevet av Roger Marthinsen
19.10.2019 14:12 - OPPDATERT 19.10.2019 20:18

Havna bak Gruben på tabellen, men Lurøy har slått grønntrøyene i både borte og hjemme.

Lurøy FK beseiret Gruben med 1-0 hjemme på Lurøya gress, i sesongens siste kamp. Seiersmålet ble scoret på et frispark i 1. omgang, signert Lurøy-spilleren som nok syntes det var ekstra deilig å senke Gruben i dag; Aleksander Djønne.

At Lurøy havnet bak Gruben på tabellen i 6. divisjon, gjør nemlig at Djønne må servere lærerkollega Ronny Holthe lunsj i ei hel uke. Dette var nemlig innsatsen mellom de to, i et etterhvert velkjent veddemål.

Djønne tapte veddemålet, men skaffet seg likevel en solid dose "bragging rights" overfor Gruben-supporter Holthe, da han ble matchvinner i dagens serieavslutning. For sjøl om Gruben topper Lurøy på sluttabellen, så har Lurøy gått seirende av banen i begge av årets kamper mellom de to lagene. Også da lagene møttes på Gruben før sommerferien, vant Lurøy 1-0. Og da som i dag var det et frispark-mål, den gang signert Martin Huka Johannessen som sendte ballen i mål fra rundt 50 meter, som avgjorde kampen.

Dagens matchvinner synes sesongdobbel over Gruben er et greit plaster på såret for et tapt veddemål, men  angrer litt på at han ikke utfordret Holthe en gang til, foran dagens kamp.

– Dumt at jeg ikke kjørte en kvitt eller dobbelt før kampen, angende den lunsjen, sier han til Rana No.

Sandnessjøen ILs 2 .lag, som vant årets 6. divisjon, ble i går også kretsmestere, da de slo 6. divisjonsmester Junkeren 3 med 4-2 i KM-finalen på Sagbakken. 

Les også: 

 

[annonse]
 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.