Anton Pettersen Nordeng har vært ett av Rana FKs lyspunkt denne sesongen, med sine syv mål. Foto: Roger Marthinsen

Serie-innspurten blir gratis: – Håper den tolvte spilleren blir enda sterkere

Feirer gjenåpningen av samfunnet med gratis inngang til Rana FKs to siste hjemmekamper.

Rana Fotballklubb lå lenge an til å ydmyke alle som hadde spådd at de kom til å rykke ned fra årets 3. divisjon, med tre strake seiere etter å ha åpnet serien med 2–8-tap hjemme mot IK Junkeren. Men bare ett poeng fra deres fire siste kamper har ført til at nedrykksstreken ligger farlig nært når bare tre runder gjenstår. 

Det er en av grunnene til at Rana FK gjør søndagens kamp mot Skjervøy gratis for alle. Det samme gjelder serieavslutningen mot Skeid 2, den 30. oktober.

– Vi ønsker å skape en ekstra ramme rundt kampene nå på slutten av serien, sier daglig leder i Rana FK, Rune Devig Andreassen, til Rana No.

– Håpet er at dette fører til at det kommer enda flere folk på kampene, og at den «tolvte spilleren» blir enda sterkere. 

Etter det pinlige tapet mot Skånland i helga, tror ikke Andreassen at spillerne kommer til å slite med motivasjonen.

– Men det vil jo helt klart være en ekstra «boost» for de å spille for et nesten fullt Sagbakken Stadion.

I tillegg til å få så mange som mulig med på å støtte Rana FK i sine siste kamper for sesongen, er tiltaket med gratis kamper også en del av å feire at korona-restriksjonene nå er løftet og samfunnet åpnet opp igjen.

Andreassen lover overraskelser til publikum som kommer på kampene — og garanterer for minst én på søndag.

– Så kom til Sagbakken, og ta søndagsmiddagen med byens beste vafler og pølser fra kiosken! oppfordrer Rune Devig Andreassen.

[annonse]
 

Les også:
 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.