Rana Fotballklubb sikret seg pokalen i G13.klassen på Fauske, etter en imponerende snuoperasjon i finalen. Foto: Jimmy André Fjelldalselv

Sikra seg pokalen etter fabelaktig snuoperasjon

Skrevet av Roger Marthinsen
11.03.2018 16:34 - OPPDATERT 12.03.2018 10:47

Rana FKs G13-lag lå under 0-3 i finalen, og det så ut til at guttene måtte nøye seg med sølvmedaljer. Så startet de en vanvittig snuoperasjon.

Rana Fotballklubb lå under 0-3 mot Grand Bodø, i finalen i G13-klassen, under ISE Energi Cup i SKS Arena på Fauske, da laget startet en rå snuoperasjon som viste seg å bli gull verdt.

– Vi vant 4-3 i finalen etter en fantastisk snuoperasjon i en finale som hadde absolutt alt, sier en jublende glad trener, Jimmy André Fjelldalselv.

Scoringer av Emilian Falstad, Daniel Bech-Hanssen og to scoringer av Sander Elias Fjelldalselv sørget for finaleseier over rødtrøyene fra Bodø. Og midt i den imponerende snuoperasjonen reddet også Rana FK-keeper Adam Håkonsen et straffespark. 

På vei til finalen slo Rana FKs G13-lag ut Bodø/Glimt i kvartfinalen og Innstrandens i semifinalen.

Rana FK hadde også lag med i jenter 05, som tok både sølv og bronse.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.