Pål Vinje Foto: Hedda Hiller

Sist ble Ellen-Karin vinner – nå ber Pål om forslag til kandidater til neste kåring

Ber om innspill til årets friluftsentusiast-kåring.

Polarsirkelen friluftsråd skal også i 2021 kåre årets friluftsentusiast fra en av medlemskommuner, som er Hattfjelldal, Hemnes, Lurøy, Nesna, Rana og Træna.

– Prisen skal gå til en person eller forening som på en eller annen måte har utvist stort engasjement for friluftsliv i kraft av egen aktivitet og som inspirator og initiativtaker for økt friluftsliv sammen med- og for andre, sier daglig leder i friluftsrådet, Pål Vinje.

Prisen årets friluftsentusiast består av heder og ære, et diplom og  en turkjele med prisvinnerens navn inngravert. Friluftsentusiast-prisen for 2020 gikk til Ellen-Karin Kolle fra Lurøy, med følgende begrunnelse: 

– Ellen-Karin har over mange år vært en ambassadør for friluftsrådets turkampanje Polarsirkeltrimmen / TellTur. Hun har både vært en tilrettelegger og særlig en motivator med sine utallige turer, turbeskrivelser og ikke minst bilder. Vi anser Ellen-Karin som en verdig vinner, og hun ble enstemmig valgt blant fem gode kandidater på rådsmøtet den 24. november 2020.

Forslag til kandidater med begrunnelse sendes til [email protected]. Frist for innsendelse er 19.11.2021. 

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.