Foto: Hedda Hiller

Sist fikk hun diagnosen sinnssykt morsom. Nå er Trine Lise tilbake på Vinterlys

Skrevet av Ann Kristin Kjærnli
29.10.2019 15:21 - OPPDATERT 29.10.2019 17:01

Det handler om stemmen i hodet, Gud og kjærligheten når Vinterlysfestivalen slipper tre nye forestillinger i sitt fjerde slipp.

I fjor var Vinterlys sitt publikum prøvekaniner for Trine Lise Olsens nye forestilling, "Den lille stemmen".

– Jeg er ikke sikker på at noen gidder å gi meg en anmeldelse, men det er garantert flere som gir meg en diagnosen, sa Trine Lise.

Hun fikk både diagnosen "Sinnssykt morsom" og terningkast fem av Rana Nos anmelder. Forestillingen tar et oppgjør med den lille stemmen i hodet, den som ikke alltid er så snill, og Trine Lise bruker sin egen stemme til å sette lys på temaer hun bryr seg om.  I år er forestillingen ferdig, og tilbake på festivalen.

Det er Anne Kat Hærland som har hatt regien på "Den lille stemmen".

ER GUD

I tillegg slipper Vinterlys broadwaysuksessen "An Act of God" med Frank Kjosås. Han har spilt og sunget både Jesus, Judas, og Hitler. Nå er han selveste Gud.

For andre gang i verdenshistorien vil Gud åpenbare seg for menneskene. Han har observert hvordan verden har utviklet seg siden lanseringen av de ti bud og hans forrige besøk for noen tusen år siden.

Manifestert som Frank Kjosås kommer han for å tale til folket og oppklare noen misforståelser, en gang for alle.

JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN

[annonse]
Den tredje forestillingen i det siste slippet er "Love Me Tinder" med Dagrun Anholt og Øyvind Angeltveit. Det er en humoristisk og musikalsk forestilling om jakten på den store kjærligheten og dilemmaet: Hvordan få kontakt med den rette ?

Det startet med Dagbladets ”Noen som passer for meg.. ” til vår tids lynraske og kyniske ”Tinderdate” . Nettdating har bredt om seg og er beviset på vår tids rastløse og ofte svært komiske søken etter Den rette.

Forestillingen har blitt spilt i Bergen og Tønsberg med stor suksess.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.