Junior-EM i skiskyting ble ingen opptur for Marthe Kråkstad Johansen. Foto: Roger Marthinsen

Skuffende EM for Marthe

Skrevet av Roger Marthinsen
10.03.2019 13:50

Junior-EM ble ikke som Marthe Kråkstad Johansen hadde håpet på.

Marthe Kråkstad Johansen hadde som mål å gå seg oppover resultatlista på jaktstarten, etter en noe skuffende 22. plass på EM-sprinten lørdag. Men etter en jaktstart med hele syv strafferunder falt Marthe imidlertid enda lenger ned på lista, og endte til slutt på en 32. plass, hele 3:53,0 bak dagens vinner, Juliane Fruehwirt fra Tyskland. 

Fasit for Marthes junior-EM på Sjusjøen ble dermed en 35. plass på normalen, 22. plass på sprinten og 32. plass på jaktstarten. Dermed ble det et skuffende mesterskap for 20-åringen, som hadde en pallplass enten på normalen eller jaktstarten, som mål for mesterskapet.

Det var forøvrig ikke bare Marthe som sleit på standplass under dagens jaktstart. Blant de 31 løperne foran Marthe på resultatlista var det kun Marit Ishol Skogan som klarte seg med bare én strafferunde. Hun gikk seg forøvrig opp fra en 45. plass til en 14. plass. Resten av løperne foran Marthe hadde mellom tre og åtte strafferunder.  

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.