Emilie Sofie fra Utskarpen er klar med en ny låt på fredag. Foto: Pressebilde

Slipper sommerlåt om å tro på seg selv

Skrevet av Hedda Hiller
20.05.2019 17:00 - OPPDATERT 20.05.2019 19:32

– "Større Drøm" er antagelig den hippeste låta vi har lagd, sier Emilie Sofie fra Utskarpen. På fredag hører du den på nett.

På fredag slipper artist og låtskriver Emilie Sofie sommerlåta "Større Drøm".

Emilie Sofie, som opprinnelig er fra Utskarpen, ga 8. mars ut sin debut-EP, "Reisefeber". EP-en fikk spilletid på NRK P1 og havnet rett inn på Spotifys New Music Friday-liste. Denne lista har over 100 000 følgere og låtene er stadig i rotasjon på radio. 

– "Større Drøm" er antagelig den hippeste låta vi har lagd. Den handler om selvtillit, om å tro på seg selv og om å tørre å drømme, rett og slett. Den har bakgrunn i noe helt annet, men jeg føler ofte det heller kan ødelegge for noen å høre hva jeg tenker om teksten. Folk kan heller få legge sin egen historie i det. Som venninna mi sa: «Den historien du hadde ble bare forvirrende for meg, for meg handler "Større Drøm" om selvtillit» Og det er helt greit, fordi det er den meningen jeg vil ha frem, sier Emilie Sofie i ei pressemelding. 

Til sommeren blir hun blant annet å se i Oslo på SALT og på flere festivaler på Helgeland, blant annet Rootsfestivalen i Brønnøysund. 

– Jeg gleder meg stort til å spille den i sommer sammen med bandet mitt, det kommer til å smelle, sier Emilie Sofie. 

"Større Drøm" blir den siste låten fra Emilie Sofie før sommeren.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.