Erlend Osnes sammen med Rune Hagbart Bøkestad. Foto: Privat

Snowboard- og skatefilm fra hjertet av Mo i Rana

Skrevet av Hedda Hiller
06.11.2018 16:17 - OPPDATERT 06.11.2018 20:30

Erlend Osnes er langt fra den eneste kjendisen Rune Hagbart Bøkestad har på lag når han slipper filmen "Love" 7. desember.

Filmen "Love" er nettopp det den høres ut som, nemlig Rune Hagbart Bøkestads kjærlighetserklæring til skate- og snowboardmiljøet i Rana. 7. desember blir det premierefest på Koks, men allerede nå kan Rana No vise de første klippene fra filmen. 

– Dette er et lokalt prosjekt vi har holdt på med siden 2013, så det føles fantastisk å endelig snart skulle vise frem filmen, sier Rune Hagbart Bøkestad. 

Han har fått med seg flere fra Ranas skate- og snowboardmiljø, samt et knippe kjendiser, blant annet Erlend Osnes i jobben med "Love". 

– Han har konferansier i filmen, noe jeg synes er ganske stas, siden han er en helt av meg, sier Bøkestad, som er sparsom med å avsløre hvem andre som blir å se i filmen. 

(Saken fortsetter under bildet)

Noen av aktørene i "Love".

Filmen er på 23 minutter, men har likevel tatt tid å lage. 

– Det er ikke så lett å skjønne for de utenfor miljøet, men et triks kan ta ukesvis å få til rett på kamera. Vi har investert mye tid og krefter i denne filmen, sier Bøkestad. 

–Vi begynner å bli voksne gutter, så dette er en kjærlighetserklæring til det vi gjør. Vi hadde jo ikke orket å holde på med dette om vi ikke elsket det, sier Bøkestad, som avslører at oppfølgeren likevel heter "Hate". 

Til sammen er 12 stykker med i filmen. Alt utenom er scene som er gjort i Tromsø, er filmet i Rana.

– Vi er et veldig fint miljø, og det å være sammen om denne filmen har vært en opplevelse. Også er det en artig kontrast med de som kommer utenfra. De gruser oss skikkelig, sier Rune Hagbart Bøkestad og ler. 

SE TEASER FRA "LOVE" HER:

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.