Tørker larver til laksefôr: Foran fra venstre: Forsker Florence Perera og professor Mette Sørensen. Bak fra venstre studentene: Dmitri Henrik Blaau, Kirill Didenko, Anjana Mahesh Palihawadana (Head engineer) og Eyassu Ghebre. Foto: Svein-Arnt Eriksen, Nord universitet

Soldatfluer, alger og en gruppe forskere skal revolusjonere laksens diett

Av Roger Marthinsen
24.11.2021 06:00 - OPPDATERT 23.11.2021 15:59

Velkommen til Rana No – nyheter og masse godt lesestoff for
kun 49,- kroner ut året! (Gjelder nye kunder)

Få full tilgang til Rana No; nettavis med nyheter, reportasjer, sport, kultur og debatt.
Vårt mål er å gi deg de gode historiene om og med nord-helgelendinger.

Få Rana No for kun 49,- kroner ut året! Etter prøveperioden koster et abonnement
kun 149 kr/mnd. Alle abonnementet fornyes automatisk – ingen bindingstid

Er du bedriftskunde og ønsker faktura tilsendt, gå til ranano.no/faktura

Kontoregistrering

Velg abonnement





Betalingsinformasjon