Solli-Tangen til Aldersundet kirke

Skrevet av Hedda Hiller
09.04.2019 11:00 - OPPDATERT 09.04.2019 17:02

Besøker både Aldersundet og Træna kirker i begynnelsen av mai.

For tredje året på rad reiser Didrik Solli-Tangen rundt med konserten «En Musikalsk Reise». Han tar publikum med på en intim reise gjennom hans viktigste musikalske opplevelser og synger sangene som har vært med å forme ham til den artisten han er i dag.

3. mai besøker han Træna kirke og 4. mai Aldersund kirke. Solli-Tangen skal kun fremføre konserten 12 steder over hele landet, fra Hamarøy i nord til Eidsvoll i sør. Hele fire av konsertene blir på Helgeland. Utenom Træna og Aldersundet skal han også til Tjøtta og Glomfjord. 

Didrik Solli-Tangen fikk sitt nasjonale gjennombrudd da han vant Melodi Grand Prix 2010 med låten «My Heart Is Yours». Siden har tatt deltatt i en rekke underholdningsprogrammer i norsk fjernsyn, senest i Stjernekamp på NRK høsten 2017.

«En Musikalsk Reise» er en vidspent konsert med opera, musikal, viser og «pop»-musikk.

Med seg på piano har han Trond Akerø-Kleven som virkelig har magi i fingrene. Han skaper et musikals landskap som passer til Solli-Tangens stemme.

– Sammen er de kuler og krutt, og vil gi publikum en opplevelse de sent vil glemme, lover arrangøren på sin Facebook-side.

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.