Trio Nesna lover skummel stemning på museet i morgen kveld. Foto: Privat

Spiller sanger du ikke har hørt av mor di

Skrevet av Hedda Hiller
30.10.2019 19:30

Trio Nesna lager alternativ Halloween for de voksne.

På Nesna blir det også Halloween for de voksne, i regi av Nesna musikk- og kulturskole, Helgeland museum og Helgeland museum avdeling Nesna.

Det er Trio Nesna som drar i gang en konsert med Halloween-preg i morgen kveld, og de lover dyster, makaber og skummel musikk, som gir deg reisning i nakkehårene og urolige drømmer.  Konserten har fått navnet "BØH! Sanger og sagn du ikke har hørt av mor di".

– Hva vil du gjøre på Halloween? Servere knask til ungene og ferdig med det? Det finnes et alternativ for voksne nesnaværinger: Etter at de maskerte barna har fått sitt kan du snike deg ned på museet! skriver Trio Nesna i ei pressemelding. 

Trioen blander konserten med finske historier av depressiv, morbid og eventyrlig karakter, fortalt av Johannes Heiskanen. Raus ved Kristian Sivertsen selger drikke med og uten mat, og Solveig Hals har produsert fantasifullt utseende fingermat.

– Det er ikke nødvendig å kle seg ut. Men du blir heller ikke arrestert om du gjør det.
Kom, kom, kom! skriver Trio Nesna i pressemeldingen. 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.