BRYR SEG: Rana FKs a-lag gir 10.000 kroner fra spillergruppas dugnadskasse, til Rfk-fondet. Foto: Roger Marthinsen

Spillerne gir 10.000 til de som sliter økonomisk: –⁠ Igjen er det bare å ta av seg hatten for jobben de gjør!

– Dette bekrefter igjen at vi har en fantastisk spillergruppe.


I forrige uke ble det kjent at Rana Fotballklubb oppretter et eget fond der pengene skal brukes til å hjelpe aktive medlemmer som er i en vanskelig økonomisk situasjon.

–  Ingen skal måtte si nei til å være med på grunn av de ikke har råd til å kjøpe utstyr eller ikke har penger til å betale egenandelen til en reise, forklarte daglig leder i klubben, Rune Devig Andreassen.

 

Styret har budsjettert med å sette av 25.000 kroner til Rfk-fondet i 2022. Nå har imidlertid klubbens a-lag kommet på banen og sørget for at det vil være 35.000 kroner i fondet. I helga besluttet nemlig spillergruppa at man skal gi 10.000 kroner fra spillegruppas dugnadskonto, til Rfk-fondet.

– Vi spillere har en egen konto med oppsparte midler fra tidligere dugnader. Dette er midler som vi kan bruke på hva vi selv ønsker. Så kom det et forslag fra en av spillerne i helga om å gi en sum av potten til fondet, og det syntes vi alle var en god idé, sier spillernes talsmann, Niklas Bakksjø.

– Dette går til en god sak, og det er fint å kunne bidra, sier Bakksjø.

Daglig leder Rune Devig Andreassen ble glad og stolt da han fikk vite om spillernes bidrag til Rfk-fondet. 

– Dette er helt fantastisk. Jeg må innrømme at jeg ble litt satt ut når spillerne informerte om dette, rett etter kampen i helgen, sier Devig Andreassen.

– Dette bekrefter igjen at vi har en fantastisk spillergruppe, som både er engasjert og dedikert på alle områder i Rana Fotballklubb. Visjonen vår er Fremover i lag, to av verdi-ordene våre er Raushet og Felleskap, og det viser spillerne til gangs her.

– Igjen er det bare å ta av seg hatten for jobben de gjør, sier Rana FK-lederen.

 

 

 

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

RanaFK